InFamous-folytatást is bejelenthet a Sony?

A napokon belül érkező PlayStation Showcase során a Sucker Punch IP-je, az InFamous is felbukkanhat.

 

A Sucker Punch Productions, a Sony Interactive Entertainment nagy fejlődésen átesett csapata legutóbb a Ghost of Tsushimát hozta el PlayStation 4-re, majd idén augusztusban az Iki-szigetet tartalmazó kiegészítővel a Director’s Cut alcímmel már PlayStation 5-re is kiadta a mongol invázió történetét. A játék sikerét látva nem butaság azt gondolni, hogy nagy eséllyel egy folytatással foglalkozik a csapat, hiszen a Sony stratégiája (amiről nemrég Shawn Layden, egy ex-PlayStation-főnök kritikus szavakkal nyilatkozott!) egyre inkább a blockbuster címek felé hajlik. (És ezek költségei akár a 200 millió dollárt, azaz kb. 60 milliárd forintot is elérhetik ebben a konzolgenerációban.)

A Twitteren Shpeshal Nick azt írja, hogy ezt ne vegyük készpénznek, ugyanis ez olyasmi, amit ő sem tudott megerősíteni, de reménykedik abban, hogy ez igaz, mivel szereti a franchise-ot: esély mutatkozik arra, hogy a PlayStation Showcase során a Sony bejelentse az InFamous sorozat visszatérését. Ezt alá tudná támasztani a weboldal frissítése is.

Az infamousthegame.com weboldalt a Sony ismét levédette. Először 2007. augusztus 20-án vette be „a kék cég”, majd idén június 29-én ismét megerősítette a domain tulajdonlását. Ez pedig nem lehet véletlen, hiszen a Killzone-nal ellentétben itt nem tűnik úgy, hogy a Sony el szeretné hagyni a múltat (miközben a Killzone mögött álló Guerrilla Games mostanában a cross-gen, 2022 elejére elhalasztott Horizon Forbidden Westet fejleszti).

Mi lehet ebből? Egy új InFamous? Talán. A PlayStation 4-es InFamous: Second Son PlayStation 5-ös frissítése? Ez nem igényelne annyi munkát, így ebben van ráció, látván a stúdió Ghost of Tsushima-fejlesztését. Egy remake mondjuk az első részből? Ez sem lehetetlen, de akkor itt jogos lehet a kérdés, hogy ezt ki fejlesztheti.

Akármi is lesz a végeredmény, csütörtök este megtudjuk, hisz ekkor tartja meg a Sony a negyven perces közvetítését, ahol a God of War Ragnarok (nem hivatalos név még!) is felbukkanhat.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu