Ingyenes PC-re a Far Cry 3 és más játékok is

A Ubisoft ingyen adja Far Cry franchise harmadik részét. A Trials-franchise egy darabja is elvihető.

 

A Ubisoft nagylelkű. Az olyan ikonikus franchise-ok mögött álló francia cég, mint az Assassin’s Creed és a Rainbow Six, bejelentette, hogy meglepetésként ingyenesen letölthető a Far Cry 3. A cím a Ubisoft Connect PC-n keresztül lesz megvásárolható, amely a vállalat kizárólag Ubisoft-játékokat kínáló platformja. Az ajánlat mától szeptember 10-ig, helyi idő szerint 23:30-ig lesz elérhető.

A Far Cry 3 az elődök nyomdokain halad a nyílt világú akciójátékok terén. A játék azonban az első és a második címhez képest egyedi személyiséggel rendelkezik. A játékban Jason Brody-t, egy elkényeztetett kölyköt alakítunk, aki egy csendes-óceáni szigeten reked, és szörnyű eseményeket él át (és okoz is később), miközben zsoldosok elfogják és meggyilkolják a barátait.

 

 

Mint ilyen, a Far Cry 3 a túlélő játékmenetével igen izgalmas alkotás, amely lehetővé teszi számunkra, hogy egzotikus állatokra vadásszunk a szigeten, és lehengerel a féktelen akciókkal, amely a klasszikus lövöldözéstől az ejtőernyős ugrás lehetőségéig terjed. Végtére is, bármit megtehetsz, hogy legyőzd Vaas Montenegrót, a játék antagonista karakterét, hogy az életed végre visszatérjen a normális kerékvágásba.

Ez minden bizonnyal egy olyan lépés a Ubisoft részéről, amely felkeltette néhány játékos figyelmét, akik a várva várt Far Cry 6 megjelenése előtt kaphatnak először ízelítőt a Far Cry-sagából, amely idén októberben kerül a piacra. Szintén ajándékba kapjuk a Trials Fusiont, a Trials franchise egyik részét, amely a témájához híven látványos motoros mutatványokat tesz lehetővé a játékosok számára. Bár ez utóbbi játék csak a japán régióban ingyenes, hamarosan talán már a mi területünkön is letölthetjük egyetlen garas kiadása nélkül.

 

 

Egyszóval, ne hagyd ki a lehetőséget, hogy ingyen hozzájuss ehhez a játékhoz a Ubisoft Connect PC platformon. Ha azonban más címek is érdekelnek, akkor ne feledd, hogy a szeptemberi ingyenes játékok már elérhetőek a PS Plus és a PS Now szolgáltatásban!

Forrás: PC Gamer

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu