Drámai bejelentést tett Stanley Tucci, az Amerika kapitány és Az ördög Pradát visel sztárja, amivel mindenkit sokkolt!

MOZI HÍREK – Stanley Tucci pár napja osztott meg a közösségi médiával egy olyan vele kapcsolatos drámai információt, amit nem tudott róla eddig senki.

 

Stanley Tucci, Az ördög Pradát visel, az Amerika kapitány és Az éhezők viadala című filmekben nyújtott szerepeiről ismert színész elárulta, hogy három évvel ezelőtt rákot diagnosztizáltak nála, bár a kezelésnek köszönhetően nem hisz abban, hogy a betegség kiújul. Ez nem jelenti azt, hogy a betegség nem viselte meg Stanley Tuccit, és nem tett át olyasmit, amit senkinek sem kívánna, különösen, ha figyelembe vesszük, hogy első felesége 47 évesen halt meg, miután 2009-ben mellrákkal küzdött. Tucci a Vera magazinnak adott interjújában elárulta, hogy „nagyszabású sugár- és kemoterápiás” kezelésen esett át a nyelve tövében lévő daganat miatt, amely túl nagy volt ahhoz, hogy megoperálják.

„Megfogadtam, hogy soha nem teszek ilyesmit, mert az első feleségem rákban halt meg, és borzalmas volt végignézni, ahogy éveken keresztül végigcsinálta ezeket a kezeléseket. [A rák] egyszerre teszi az embert félelmesebbé és kevésbé félelmessé. Sokkal idősebbnek érzem magam, mint a betegségem előtt. De az ember még mindig előre akar haladni és el akarja végezni a dolgait.”

A színész az amerikai Vera szeptemberi számában jelenik meg, és felidézte, hogy a rákkezelés nehéz időszakokhoz vezetett, és aggódott amiatt, hogy mind a diagnózis, mind a kezelés és annak hatása a jövőjére milyen hatással lesz a családjára. „A gyerekek nagyszerűen viselkedtek, de nehéz volt nekik is” – mondta. „Hat hónapig tápszondán voltam. Az ikrek érettségijére is alig tudtam elmenni”. Stanley Tucci szerint azonban a rák valószínűleg nem fog visszatérni, ami azt jelenti, hogy most arra koncentrálhat, amihez a legjobban ért.

Tucci arról is beszélt, hogy a Covid-zárlatok miatt sok filmszerepnek gátat szabhattak, de ez nem akadályozta meg abban, hogy a legtöbbet hozza ki az állásidőből. „[A lezárás] végül is rendben volt. Ott volt a horror és a zűrzavar, hogy annyi ember megbetegedett és meghalt. Két éve nem láttam a szüleimet. De sok mindent elintéztem.” Az egyik ilyen dolog az volt, hogy szerepelt egy videóban, amelyet felesége, Felicity Blunt forgatott, és amely végül az Instagramot is meghódította.

Forrás: The Hollywood Reporter

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)