A Disco Elysium – The Final Cut gyűjtői és fizikai kiadást is kap PlayStation konzolokra [VIDEO]

A Disco Elysium Collector’s Edition idén télen, míg a fizikai kiskereskedelmi kiadások november 9-én lesznek kaphatók.

 

A ZA/UM stúdió és az iam8bit idén télen adja ki PlayStation 5-re a Disco Elysium – The Final Cut című RPG-szenzáció Collector’s Editions kiadását, amely már előrendelhető kizárólag az iam8bit.com oldalon 249,99 dollárért.

A Collector’s Edition mellett az iam8bit és a forgalmazó partner Skybound Games november 9-én kiadja a Disco Elysium – The Final Cut fizikai PlayStation 4 kiskereskedelmi kiadását, amely már most előrendelhető itt a kiskereskedőknél világszerte mától 39,99 dollárért. A PlayStation 4 kiskereskedelmi kiadások kompatibilisek a PlayStation 5 konzolok ingyenes next-gen frissítésével. Tartalmaznak továbbá egy 18″ x 24″ méretű kihajtható posztert és egy digitális kódot a több mint 190 oldalas, terjedelmes digitális művészeti könyvhöz.

A Disco Elysium – The Final Cut egy nyílt világú szerepjáték végleges kiadása őrületes mennyiségű választási lehetőséget és következményt kínál. A The Final Cut a világ minden tájáról érkező színészek egymillió, professzionálisan megszólaltatott szavaival és vadonatúj politikai víziós küldetésekkel kiegészítve eleveníti meg Revachol lakóit. A játékosok eddig nem látott területeket fedezhetnek fel, emlékezetes polgárok kibővített szereplőgárdájával találkozhatnak, és még jelentősebb nyomot hagyhatnak a világban, mindezt a játékmenet javításával és a hozzáadott újrajátszhatósággal.

A Collector’s Editiont megvásárló játékosok a PlayStation 5 fizikai lemezén hozzáférhetnek az összes továbbfejlesztett funkcióhoz, amely PlayStation 4 konzolokon is játszható lesz. A fizikai kiadáson kívül a Disco Elysium – The Final Cut Collector’s Edition a következőket tartalmazza:

  • Innovatív „Layers of the Id” prémiumdoboz.
  • Kézzel festett ‘Mid Totem’ vinil szobor
  • 190+ oldalas, keménykötésű művészeti könyv, amely rengeteg korábban kiadatlan művészeti alkotást és történetet tartalmaz.
  • Disco Elysium – The Final Cut fizikai kiadás PlayStation 5-re, fordítható borítóval, elegáns tokban elhelyezve
  • A Collector’s Editiont bemutató eszközök itt találhatók

További részletek a  Disco Elysium itt találhatók.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu