A Far Cry 6 ingyenes next-gen frissítést kap – a Ubisoft újra megerősítette

A Far Cry 6 ingyenes next-gen frissítést kap, ezt a hivatalos Twitter fiókjuk is megerősítette.

 

Mind a fizikai, mind a digitális változat PlayStation 4-ről PlayStation 5-re, illetve Xbox One-ról Xbox Series verzióra ingyenesen frissíthető lesz, minden további díj nélkül.

Bár a játék közel egy évvel a next-gen konzolok megjelenése után jelenik meg, a Ubisoft kitart eredeti marketingje mellett, és támogatja a Smart Delivery-t Xboxon és az ingyenes frissítést a PlayStation ökoszisztémában.

Ez a megismétlés alig pár nappal a Sony Horizon Forbidden Westtel kapcsolatos PR-problémái után történt, így biztosra vehető, hogy a Ubisoft csak biztosra akart menni, hogy tartja magát az eredeti ígéretéhez, és nem változtat az üzleten.

A Ubisoft tiszta és zökkenőmentes megjelenést szeretne, és a Far Cry 6 marketingjét minden hengerre beindította, többek között a legújabb PC-s funkciókat (itt olvashatsz róla), és a Season Pass-t is bemutatta, amelyben régi ikonikus gonosztevők szerepelnek az előző játékokból. Így érthető, hogy miért szeretnék elkerülni a csuklásokat az üzeneteikben ilyen közel a játék megjelenéséhez.

A Far Cry 6 Oc.7-én jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X|S-re és Stadia-ra.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
Bence is a Senior Staff Writer for our site. He is an avid gamer, that enjoys all genres, from Indie to AAA games. He mostly plays on the PS4 or on the laptop (since some indies get a preview build there faster). Loves obscure Japanese games that no one else dares to review on this site.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu