Menu

A Far Cry 6 ingyenes next-gen frissítést kap – a Ubisoft újra megerősítette

A Far Cry 6 ingyenes next-gen frissítést kap, ezt a hivatalos Twitter fiókjuk is megerősítette.

 

Mind a fizikai, mind a digitális változat PlayStation 4-ről PlayStation 5-re, illetve Xbox One-ról Xbox Series verzióra ingyenesen frissíthető lesz, minden további díj nélkül.

Bár a játék közel egy évvel a next-gen konzolok megjelenése után jelenik meg, a Ubisoft kitart eredeti marketingje mellett, és támogatja a Smart Delivery-t Xboxon és az ingyenes frissítést a PlayStation ökoszisztémában.

Ez a megismétlés alig pár nappal a Sony Horizon Forbidden Westtel kapcsolatos PR-problémái után történt, így biztosra vehető, hogy a Ubisoft csak biztosra akart menni, hogy tartja magát az eredeti ígéretéhez, és nem változtat az üzleten.

A Ubisoft tiszta és zökkenőmentes megjelenést szeretne, és a Far Cry 6 marketingjét minden hengerre beindította, többek között a legújabb PC-s funkciókat (itt olvashatsz róla), és a Season Pass-t is bemutatta, amelyben régi ikonikus gonosztevők szerepelnek az előző játékokból. Így érthető, hogy miért szeretnék elkerülni a csuklásokat az üzeneteikben ilyen közel a játék megjelenéséhez.

A Far Cry 6 Oc.7-én jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X|S-re és Stadia-ra.

Forrás: Twitter

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu