Alan Wake Remastered – hivatalosan is bejelentette nem más, mint maga Sam Lake

Nos, több pletyka és kiszivárgás után végre hivatalosan is megerősítették az Alan Wake Remastered megjelenését, véget vetve ezzel a pletykáknak.

 

Sam Lake egy hosszú levélben köszönte meg a rajongók támogatását, és megerősítette, hogy az Alan Wake visszatér, új és továbbfejlesztett formában, konzolokra és PC-re, és még idén megjelenik.

Amióta a Remedy visszaszerezte az Alan Wake franchise jogait, azóta építkeznek az univerzumuk bővítése felé, ahogyan a Marvel is tette a Marvel Cinematic Universe-vel. Az Alan Wake Remastered tartalmazza majd az eredeti DLC mindkét fejezetét, a The Signal és a The Writer címűeket, valamint Sam Lake új rendezői kommentárját és 4K-s látványvilágot. Ez azt jelenti, hogy a játék valószínűleg a Northlight Engine-en fog futni, ahogy arról korábban több forrás is beszámolt pár napja.

Same Lake azt is megerősítette, hogy a történethez semmilyen formában nem nyúlnak hozzá, és a karaktereket sem változtatják meg, inkább a grafikát frissítik fel néhány next-generation frissítéssel:

Az eredeti játék csak Xbox 360-ra és néhány évvel később PC-re volt elérhető. Nagyon örülünk a lehetőségnek, hogy a felújított változatot egy új generációs platformra is kihozhatjuk. Izgatottan várom, mit gondolsz az Alan Wake-ről.
Az Alan Wake Remastered az eredeti élmény, amibe évekkel ezelőtt beleszerettél. Ezen nem akartunk változtatni. De a látványt mindenhol, beleértve magának Alan Wake-nek a karaktermodelljét és a mozgóképeket is, frissítettük és javítottuk néhány válogatott újgenerációs frissítéssel.” – Sam Lake

Az Epic Games Publishing által kiadott Alan Wake Remastered PC-re az Epic Games Store-ban, PlayStation 5-re, PlayStation 4/Pro-ra, Xbox Series X|S-re, Xbox One-ra, Xbox One S-re és Xbox One X-re lesz elérhető.

Forrás: The Sudden Stop

Spread the love
Avatar photo
Bence is a Senior Staff Writer for our site. He is an avid gamer, that enjoys all genres, from Indie to AAA games. He mostly plays on the PS4 or on the laptop (since some indies get a preview build there faster). Loves obscure Japanese games that no one else dares to review on this site.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu