Nem kap folytatást A Kena: Bridge of Spirits, más módon viszont bővitik

Az Ember Lab nem szeretne közvetlen folytatást készíteni a Kena-hoz, de más lehetőségeket fontolgat.

 

A Kena: Bridge of Spirits az első PS5-ös játékok bemutatóján egy bájos akció-kalandjátékkal győzött meg minket, amely egy gyönyörű, animációs filmekre emlékeztető mesevilágban játszódik, szerethető karakterekkel és varázslatos környezettel. A játék hangulata egy lelki élettel teli világba repít minket, ahol félénk társakból álló csapatot nevelünk és akik segítenek manipulálni a környezetünket.

Az iparágban nem ritka, hogy egy franchise sikere olyan jövőbeli részeket eredményez, amelyek folytatják a rajongók által megszeretett karakterek történetét, de a Kena: Bridge of Spirits fejlesztői nem osztják ezt a nézetet. A SoulVision magazinnak adott interjúban a fejlesztők elismerték, hogy nem számítanak arra, hogy a Kena közvetlen folytatást kap.

 

 

Ettől függetlenül ez nem jelentené az univerzumuk teljes végét, amelyből új történeteket próbálnának építeni, új franchise-okat hozva létre a varázslatos világra alapozva, amelyet sikerült létrehozniuk. A fejlesztők számára Kena világa óriási narratív potenciállal rendelkezik, és ez új történeteket eredményezhet, hasonló játékstílussal, de más IP-vel. Azt is vizsgálják, hogy más médiumok, például a film vagy a televízió lineárisabb formuláit is átvehetnék.

A játék némi csúszást szenvedett, de most már csak a sarkon van, a tervezett megjelenési dátum idén szeptember 21., PC-re, PS4-re és PS5-re. A játék kedvezményes áron fog megjelenni, és egyelőre nem terveznek fizikai kiadást, bár a stúdió ezt sem zárja ki. A Kena: Bridge of Spirits a 2021-es év egyik nagy indie ígérete.

Forrás: SoulVision

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu