Tales of Arise – öt perces gameplay trailer!

Hamarosan megjelenik a Tales of Arise, és a Banda Namco Entertainment úgy döntött, hogy még a megjelenés előtt egy hosszabb pillantást enged a játékra.

 

Az ötperces trailer általános áttekintést ad a Tales franchise új belépőjének történetéről, játékmenetéről és mechanikájáról. Emellett részletes betekintést nyújt a játék grafikai motorjába és stílusába is, amelyet az anime ihletett, valamint az akvarellfestmények is egyedi vizuális stílust kölcsönöznek a játéknak.

A játékosok Dahna világát fedezhetik fel, ahol számos egyedi környezetet fedezhet fel a játékos, köztük sivatagokat, havas hegyeket és buja zöld mezőket. A környezetek a napszakok függvényében is változnak majd, és a játékosok tábort verhetnek, ételt főzhetnek és pihenhetnek, hogy buffokat szerezzenek. Még saját farmot is lehet majd üzemeltetni, állatokat nevelni, tavakban halászni és főzni a farmon.

A harcrendszer dinamikus, és lehetővé teszi a karakterek számára, hogy kombinációkat láncoljanak, Boost Strike-ot használjanak a kettős támadásokhoz, kitérjenek a bejövő támadások elől, és Overlimits-et használjanak, amely hatalmas buffokat ad a harc során.
Vezesd a hősök csapatát, hogy megmentsd Alphen és Shionne népét, és megdöntsd az elnyomó Rena-t, és felszabadítsd Dahna világát.

A Tales of Arise szeptember 10-én jelenik meg világszerte PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re a Steamen keresztül. Japánban szeptember 9-én jelenik meg konzolokra. A demó már elérhető konzolokra.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Bence is a Senior Staff Writer for our site. He is an avid gamer, that enjoys all genres, from Indie to AAA games. He mostly plays on the PS4 or on the laptop (since some indies get a preview build there faster). Loves obscure Japanese games that no one else dares to review on this site.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu