Marvel’s Wolverine – Új Sony exkluzív játék bejelentése

A PlayStation Showcase nemrég ért véget, és néhány nagy bomba robbant, az egyik ilyen a Marvel’s Wolverine bejelentése volt.

 

A játékról nem sok mindent árultak el, hiszen csak egy aprócska negyvenöt másodperces trailert tettek közzé, amelyben Rozsomák egy szétvert bárban ül és iszik, és nagyjából ennyi.

Sajnos nincs megjelenési dátum, nincs játékmenet, és még egy CGI harcjelenet sem utal arra, hogy ki lehet a gonosztevő. Azt sem tudjuk, hogy más Marvel-hősök/gonoszok is szerepelnek-e benne, vagy lesznek eredeti ellenségek, és azt sem tudjuk, hogy lesz-e eredettörténet, vagy mindezt kihagyja, és egyből az X-Men éveibe ugrik.

A sajtóközlemény szerint ez egy eredeti történet lesz, és egyedi játékmenettel rendelkezik majd, de a cím még a fejlesztés korai fázisában van.

A fejlesztőcsapatot Brian Horton (kreatív igazgató), és Cameron Christian (játékigazgató) vezeti, mindketten ők felügyelték a Marvel’s Miles Morales készítését, ami egy kiváló játék volt.

Nézd meg a rövid trailert alább:

Marvel’s Wolverine – PlayStation 5 exkluzív játék lesz, a megjelenési dátumot később jelentik be.

 

Forrás:  PlayStation Blog

Spread the love
Avatar photo
Bence is a Senior Staff Writer for our site. He is an avid gamer, that enjoys all genres, from Indie to AAA games. He mostly plays on the PS4 or on the laptop (since some indies get a preview build there faster). Loves obscure Japanese games that no one else dares to review on this site.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu