Ghostwire: Tokyo – Új trailer és 2022 tavaszán jelenik meg

Ghostwire: Tokyo a Tango GameWorks legújabb játéka, amely már régóta fejlesztés alatt áll, és bár akciójáték, mégis horrorisztikus elemeket tartalmaz.

 

A játék a mai Tokióban játszódik, ahol hirtelen eltűnik a lakosság, mivel a Hannaya kultistái ködöt szabadítanak el, ami eltünteti a lakosságot. Akito túléli a támadást, és összeáll egy bosszúszomjas szellemmel, hogy legyőzzék a Hannaya-kultistákat és a Tokiót megszálló új szörnyeket, a Látogatókat.

A Látogatók mind híres japán horrortörténeteken és népmeséken alapulnak (mint például a vágóképben a Magas hölgy jelenete), ráadásul a játékmenetet a főszereplő nem fegyverekkel és gránátokkal, hanem a Kuji-Kiri és a harcművészetek ihlették. Ez lehetővé teszi, hogy a játék inkább mozgásalapú legyen, mint a Doom, de mágiával és kézmozdulatokkal. Emellett elég vertikálisnak is tűnik, mivel egy grappling hook-szerű eszközzel épületek tetejére lehet felmenni.

A történet és a látványvilág is trippesnek tűnik, ráadásul egyedi érzéssel bír. A legjobb játék, amihez hasonlítani tudom, az a Remedy Controlja, csak ez a játék nyitott világú lesz és első személyű akciójáték.

A PlayStation verzióban lesz RayTracing, Haptic Feedback a kontrollerhez és a PlayStation 5-nek köszönhetően gyors betöltési idők is lesznek.

Nézd meg az alábbi trailert:

Ghostwire: Tokyo 2022 tavaszán jelenik meg PlayStation 5-re és PC-re.

 

Forrás: PlayStation Blog

Spread the love
Avatar photo
Bence is a Senior Staff Writer for our site. He is an avid gamer, that enjoys all genres, from Indie to AAA games. He mostly plays on the PS4 or on the laptop (since some indies get a preview build there faster). Loves obscure Japanese games that no one else dares to review on this site.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu