God of War Ragnarok – Epikus új trailer

Hosszú várakozás után végre először láthatjuk a 2018-as God of War folytatását, és abszolút pazarul néz ki.

 

A God of War Ragnarok története ott folytatódik majd, ahol az első játék véget ért, a Ragnarok pedig az örök hideggel érkezik. Aetreous az előző játék leleplezései után többet akar megtudni magáról, és megpróbálja megállítani a Ragnarokot, míg Kratos az istenekkel vívott múltbéli háborúira emlékezve el akarja kerülni a konfliktus kiéleződését az északi istenekkel.

Bár lehet, hogy ezzel már késő lesz, hiszen Freya a bosszú útjára lépett, és Thor is úton van, hogy Kratos és fia ellen pusztítást végezzen, amiért megölték fiait és féltestvéreit.

A harcok javulnak és bővülnek a Káosz pengéivel, és a Leviatán fejsze számára. Továbbá az ellenségek és a főnökök száma bővülni fog, és sokkal változatosabb lesz, mint Ez a trailerben kiemelt. Igazán jó látni, hogy nem csak végtelen Troll Giant minibossok és Dragurák lesznek.

A helyszínek is kibővülnek, és az összes birodalmat meglátogathatjuk majd – beleértve Vanaheimet, Svartalfheimet és még Asgardot is. A játékosoknak gazdag és változatos pályadizájnt és környezetet ígérnek, egyedi ellenségekkel.

Minden további nélkül nézd meg az alábbi trailert, és olvasd el a teljes sajtóközleményt is itt!

Forrás: PlayStation Blog

Spread the love
Avatar photo
Bence is a Senior Staff Writer for our site. He is an avid gamer, that enjoys all genres, from Indie to AAA games. He mostly plays on the PS4 or on the laptop (since some indies get a preview build there faster). Loves obscure Japanese games that no one else dares to review on this site.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu