Menu

Grand Theft Auto V/GTA Online: később érkezik csak a next-gen verzió! [VIDEO]

A Grand Theft Auto V és a Grand Theft Auto Online PlayStation 5-ös, Xbox Series-es verziója esetében el is felejthetjük, hogy novembertől játszhatunk…

 

Ha röviden kellene jellemeznünk, akkor annyival elintéznénk, hogy „ezek a játékok is átestek 2022-re”, és ez nem is túlzás, ellentétben azzal a listával, ami a jövő évre elhalasztott játékokat tünteti fel. (Ide tartozik például a Gran Turismo 7 is, amiről kifejezetten részletesen szó esett a mai hírekben.)

A Take-Two és a Rockstar Games bejelentette a PlayStation Blogon, hogy a november 11-ei megjelenési dátumot inkább áttették márciusra (itt még nem pontosították, hogy mikor számíthatunk a next-gen Grand Theft Auto V, Grand Theft Auto Online párosra), és a halasztás ellenére továbbra is fix, hogy a PlayStation 5-tel rendelkezők a különálló GTA Online-t a rajttól számított három hónapig ingyenesen letölthetik majd. A halasztásért cserébe kiadtak egy videót is a játékpáros újabb generációs verziójából.

Május közepén (amikor kimondták az eddig tervezett november 11-ei rajtot) ezt írtuk: „Akik pedig PlayStation Plus-előfizetők, a PlayStation 5-ös megjelenésig a PlayStation 4-en havonta egy millió GTA dollárt kapnak. A Rockstar szóvivője a GameSpotnak azt nyilatkozta, hogy a Grand Theft Auto V új generációja technikai fejlődésen, grafikai tuningon esett át, továbbá a teljesítmény is javult, így teljesen kihasználhatja az erősebb hardvert, hogy még szebb és reszponzívabb (a játékosra reagáló) legyen, mint eddig valaha. (A jó töltési idők garantáltak lesznek…)

A Rockstar október 22-én ünnepli a Grand Theft Auto III 20. évfordulóját, és ezzel kapcsolatban még lesznek meglepő bejelentések, így a GTA Online valamilyen módon a múltba nyúlhat, ugyanis valamit ez a játék kapni fog (vagy esetleg remastert terveznek…?). Nyáron pedig olyan frissítések érkeznek, amik azon játékosoknak kedveznek, akik a megjelenéskor a PlayStation 5-ös és Xbox Series-es verzióra fognak váltani.”

Nos, azóta voltak pletykák a PlayStation 2-es GTA-hármas (III, Vice City, San Andreas) felújításáról. Ezt a Take-Two még mindig nem jelentette be. Csak nem azt fogják meglépni, hogy bejelentik és egyből ki is adják a pakkot?

Forrás: Gematsu

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu