Grand Theft Auto V/GTA Online: később érkezik csak a next-gen verzió! [VIDEO]

A Grand Theft Auto V és a Grand Theft Auto Online PlayStation 5-ös, Xbox Series-es verziója esetében el is felejthetjük, hogy novembertől játszhatunk…

 

Ha röviden kellene jellemeznünk, akkor annyival elintéznénk, hogy „ezek a játékok is átestek 2022-re”, és ez nem is túlzás, ellentétben azzal a listával, ami a jövő évre elhalasztott játékokat tünteti fel. (Ide tartozik például a Gran Turismo 7 is, amiről kifejezetten részletesen szó esett a mai hírekben.)

A Take-Two és a Rockstar Games bejelentette a PlayStation Blogon, hogy a november 11-ei megjelenési dátumot inkább áttették márciusra (itt még nem pontosították, hogy mikor számíthatunk a next-gen Grand Theft Auto V, Grand Theft Auto Online párosra), és a halasztás ellenére továbbra is fix, hogy a PlayStation 5-tel rendelkezők a különálló GTA Online-t a rajttól számított három hónapig ingyenesen letölthetik majd. A halasztásért cserébe kiadtak egy videót is a játékpáros újabb generációs verziójából.

Május közepén (amikor kimondták az eddig tervezett november 11-ei rajtot) ezt írtuk: „Akik pedig PlayStation Plus-előfizetők, a PlayStation 5-ös megjelenésig a PlayStation 4-en havonta egy millió GTA dollárt kapnak. A Rockstar szóvivője a GameSpotnak azt nyilatkozta, hogy a Grand Theft Auto V új generációja technikai fejlődésen, grafikai tuningon esett át, továbbá a teljesítmény is javult, így teljesen kihasználhatja az erősebb hardvert, hogy még szebb és reszponzívabb (a játékosra reagáló) legyen, mint eddig valaha. (A jó töltési idők garantáltak lesznek…)

A Rockstar október 22-én ünnepli a Grand Theft Auto III 20. évfordulóját, és ezzel kapcsolatban még lesznek meglepő bejelentések, így a GTA Online valamilyen módon a múltba nyúlhat, ugyanis valamit ez a játék kapni fog (vagy esetleg remastert terveznek…?). Nyáron pedig olyan frissítések érkeznek, amik azon játékosoknak kedveznek, akik a megjelenéskor a PlayStation 5-ös és Xbox Series-es verzióra fognak váltani.”

Nos, azóta voltak pletykák a PlayStation 2-es GTA-hármas (III, Vice City, San Andreas) felújításáról. Ezt a Take-Two még mindig nem jelentette be. Csak nem azt fogják meglépni, hogy bejelentik és egyből ki is adják a pakkot?

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu