Marvel’s Spiderman 2 – Venom és Kraven itt van!

A Sony PlayStation Showcase-en mutatta be a Marvel’s Spiderman és a Pókember: Miles Morales folytatását a Marvel’s Spiderman 2-t, egy lenyűgöző filmes CGI-ban.

 

A Marvel’s Spiderman 2 a Miles Morales befejezése után veszi fel a fonalat, és úgy tűnik, hogy a folytatásban néhány nehézfiú ellen lépünk fel. Venomra (akinek a hangját Tony Todd – a Candyman sztárja – fogja adni.) végre fény derül, miután az első rész cliffhangerje egy bizonyos karakterrel kapcsolatos. Emellett a trailer szinkronhangja arról beszél, hogy valaki harcban akarja legyőzni őt, egy méltó préda.

Ez csak azt jelentheti, hogy Kraven The Hunter is feltűnik majd a folytatásban, hiszen a képregényekben ő az egyetlen, aki Pókemberre vadászik. Még az animációs tévésorozatokban is felbukkan időről időre, hogy megpróbálja elfogni Peter Parkert, mivel a legveszélyesebb prédának titulálta őt.

A folytatásban úgy néz ki, hogy már nem szólóban fogunk játszani, és úgy tűnik, hogy Peter Parkert és Miles Moralest is irányíthatjuk majd egy játékban. Emellett Pete Iron Spider ruhája hivatalosan is kánon lesz, nem csak egy feloldható opcionális skin, mint az első játékban.

Sok mást nem tudni a játékról, de azt már tudjuk, hogy a megjelenési dátum valamikor 2023-ban lesz. Remélhetőleg a következő hónapokban kapunk majd némi játékmenetet, és egy alaposabb betekintést a harcokba, hogy lássuk, mi és hogyan változott.

A Marvel’s Spiderman 2 kizárólag PlayStationre fog megjelenni, de azt nem tudni, hogy lesz-e cross-generációs vagy sem.

Forrás: PlayStation Blog

Spread the love
Avatar photo
Bence is a Senior Staff Writer for our site. He is an avid gamer, that enjoys all genres, from Indie to AAA games. He mostly plays on the PS4 or on the laptop (since some indies get a preview build there faster). Loves obscure Japanese games that no one else dares to review on this site.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu