Jön a Project EVE PS5-re, gameplay trailert is kaptunk hozzá

A Project EVE című akciójáték PlayStation 5-re már biztos, hogy megjelenik, ezt maga a fejlesztő SHIFT-UP jelentette be. Megjelenési dátumot viszont nem közöltek.

 

Íme egy áttekintés a játékról, a SHIFT-UP igazgatója, Kim Hyung Tae tolmácsolásában:

Hódítsd vissza az ellopott Földet és dönts az emberiség sorsáról! A nem túl távoli jövőben az emberiséget elűzik a Földről, miután elvesztette a NA:tives nevű megszállók elleni csatát. A Föld visszaszerzése érdekében a játékos Eve, a kolóniáról kiküldött ejtőernyős osztag túlélője lesz, akinek új bajtársakkal kell átverekednie magát az erős ellenségen. Arra invitálunk, hogy csatlakozz Eve kalandjához az ismeretlen lényekkel szemben a kietlen, elpusztult Földön!

 

Vér, penge és… Szépség

 

A Föld, amelyet olyan kecses grafika testesít meg, amely teljes mértékben kihasználja a PlayStation 5 teljesítményét, olyan példátlan hangulatot közvetít, amely kiemelkedik más posztapokaliptikus világok közül. Ahogy végigkíséred Eve-et a játék során, egy lépéssel közelebb kerülsz a szokatlan világban rejtőző titkokhoz. Az Eve-ben a harc megfontolt – beleértve a támadást, a védekezést és a kitérést -, miközben gördülékeny és lendületes marad. A túlélés egyetlen módja, ha felméred a különböző ellenségek támadási mintáit, és pontos időzítéssel hárítasz.

Folytasd a csatát a hárítás és a kitérés után többféle kombó képességek szövögetésével. Az ellenségek legyőzése látványos és szórakoztató erődemonstrációban csúcsosodik ki. A DualSense vezeték nélküli vezérlő haptikus visszajelzése sokszorosára fokozza ezt az élményt. Az ellenségbe vágódó penge érzésétől kezdve a kivételes képességekig, amelyek bizsergetik a kezedet. Alig várjuk, hogy a jövőben olyan új fegyvereket mutassunk be, amelyek kihasználják a DualSense kontroller funkcióit.

 

 

Eve többre is képes lesz, mint stílusosan legyilkolni az ellenséget a kalandjában. Sajátítsd el a terepet a falak megmászásával, taktikus csúszással, köteleken való hintázással és még sok mással. Miközben változatos akciókat kihasználva haladsz a környezetben, próbáld meg felfedezni és megszerezni a világban elrejtett kincseket!

A játék előrehaladtával Eve képességeket és tárgyakat szerez, egyre erősebbé és erősebbé válva. Béta-mérőt (BG) szerezhetsz a harcban való hárítással és kitéréssel. A BG-t ezután olyan képességek megszerzésére használhatod, mint a szuperpáncélzat átütése, pásztázó támadások végrehajtása, az ellenséges kombók megszakítása és még sok más. Eve-nek van egy Burst Gauge-ja is, amely az egymást követő hárításokkal és kombókkal gyűlik, és amelyet buffok és erős támadások, például ugró szúrás aktiválására használhatsz. A játék során stílusos jelmezeket is találhatsz, amelyekkel megváltoztathatod Eve kinézetét.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu