Érkezik a Star Wars: KOTOR remake-je PS5-re és PC-re

A Sony Interactive Entertainment, az Aspyr Media és a Lucasfilm Games bejelentette a Star Wars: Knights of the Old Republic – Remake-et PlayStation 5-re és PC-re. Megjelenési dátumot viszont nem közöltek.

 

Az első részleteket az Aspyr Media vezető producere, Ryan Treadwell fedte fel:

A Star Wars-legendák történetmesélésének csúcspontja, a Star Wars: Knights of the Old Republic több mint 4000 évvel az eredeti trilógia eseményei előtt játszódik, és egy új történetet mutat be, új hősökkel és gonosztevőkkel egy epikus küzdelemben a galaxis sorsáért. Az Aspyr és a Sony Interactive Entertainment csapata a Lucasfilm Games-szel közösen hozta el nektek ennek a klasszikus Star Wars-kalandnak a remake-jét. Minden idők egyik legnagyszerűbb RPG-jét építjük újra egy új generáció számára, modern technológiával, funkciókkal, látványvilággal és egyebekkel, miközben megőrizzük a történet és a karakterek integritását, amelyeket nagyra becsülünk. És kiadásakor konzol-exkluzívként fog megjelenni PlayStation 5-re!

 

 

Ha még nem ismered a „KOTOR„-t – ahogy a rajongók szeretettel emlegetik -, akkor nagy élményben lesz részed. Az eredeti Star Wars: Knights of the Old Republic valóban úttörő teljesítmény volt: egy díjnyertes, hihetetlenül nagyszabású, mélyreható és ambiciózus RPG, amelyhez epikus narratíva társult. Sokféle karakterrel találkozhatsz, számos bolygót fedezhetsz fel, kihívást jelentő csatákat vívhatsz, és a filmszerű történetmesélés reagál a döntéseidre – nem csoda, hogy a KOTOR a mai napig a valaha készült egyik legünnepeltebb videojáték a piacon!

Miért érdemes újraalkotni a Star Wars: Knights of the Old Republicot? Nos, az eredeti KOTOR közel 20 évvel az első megjelenése után még mindig minden idők egyik legkedveltebb játéka. És még ha a Star Wars új távlatok felé is utazik, tudjuk, hogy a közösség ugyanolyan lelkes, mint valaha, hogy visszatérjen a történetmesélés és az akció eme ikonikus korszakához.

 

2003-ban az Erő ismét a LucasArtsszal volt. Annyi év hullámzó teljesítménye után egy olyan szerepjátékkal örvendeztette meg a nagyérdeműt

 

Reméljük, hogy a sorozat újonnan érkező és a hosszú távú rajongóknak is olyan élményt nyújt, amely a legjobb modern kiadványok mellett is megállja a helyét. Az alapoktól kezdve a legújabb technológiával építjük újjá a játékot, hogy megfeleljen az eredeti által felállított úttörő innovációs színvonalnak, miközben hűek maradunk a nagyra becsült történethez.

Az Aspyr a játék megalkotásához az iparág legjobb tehetségeit gyűjtötte össze, akik nagyszerű RPG-ken dolgoztak, valamint az eredeti Knights of the Old Republic fejlesztőcsapatának néhány tagját. A karakterek, a történet és a világ iránti tudásuk és szenvedélyük páratlan. És hogy ki is az az Aspyr? Valószínűleg úgy ismersz minket, mint a stúdiót, amely több Star Wars-játék modern rendszerekre való átültetéséért felelős, köztük a Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast, Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy, Star Wars: Episode I – Racer, Star Wars: Republic Commando, és igen, az eredeti Star Wars: Knights of the Old Republic is!

 

2003-ban az Erő ismét a LucasArtsszal volt. Annyi év hullámzó teljesítménye után egy olyan szerepjátékkal örvendeztette meg a nagyérdeműt

 

Évek óta szorosan együttműködünk a Lucasfilm Games-szel a klasszikus Star Wars-játékokon, és ez a tapasztalat mély szeretetet és tiszteletet oltott a csapatunkba ezen időtlen címek iránt, valamint egyedülálló perspektívát adott arra, hogyan vihetjük át őket a modern korba. Büszkék vagyunk arra, hogy a Sony Interactive Entertainmenttel és a Lucasfilm Games-szel együttműködve megvalósíthatjuk ezt az álmot.

És most mi következik? A Star Wars: Knights of the Old Republic – Remake hatalmas vállalkozás, amely az eredeti játék szinte minden aspektusát felöleli. Még a fejlesztés elején járunk, de örülünk, hogy végre bejelenthettük a remake-et, és meghallgathatjuk a PlayStation-közösség véleményét is arról, hogy mit szeretnétek látni.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu