Tchia: 2022-ben jelenik meg PS5-re, PS4-re és PC-re.

A nyílt világú Tchia kalandjátékot a jelek szerint már nem tervezik kiadni se Steamen, se Stadián.

 

A Tchia című nyílt világú kalandjáték PlayStation 5-re, PlayStation 4-re és PC-re 2022-ben jelenik meg az Epic Games Store-on keresztül, jelentette be a fejlesztő Awaceb. A Tchia-t először a The Game Awards 2020 előbemutatóján jelentették be, akkor még úgy, hogy PC-re Steam és Stadia segítségével érkezik. Ezeket a verziókat a mai bejelentés már nem említi… Valami történhetett menet közben.

 

 

Ha még nem ismernéd, íme egy áttekintés a játékról, (fura mód annak Steam oldalán keresztül):

Possessing Mechanic: Tchia különleges adottsága lehetővé teszi, hogy bármilyen állat vagy tárgy bőrébe belebújj, amit csak találsz. Használd egyedi játékmódjukat és képességeiket utazáshoz, rejtvények megoldásához és titkok felfedéséhez. Repülj madárként, fedezd fel az óceánt halként vagy áss kincseket kutyaként. Több mint 30 játszható állat és több száz tárgy közül választhatsz.

Felfedezés és átkelés: Szeld át át a hatalmas szigetvilágot ugrálva, vagy siklórepülésben, és használd a Tricks rendszert a menő mutatványokhoz és merülésekhez. A szabad mászási mechanika lehetővé teszi, hogy korlátlanul felmássz bárhová a világon. Vitorlázz testre szabható hajóddal türkizkék lagúnákon, és merülj korallzátonyok és hajóroncsok körül.

 

Tchia

 

Ukulele: akár egyedül jammelsz, akár az NPC-kkel együtt játszol, a teljesen játszható ukuleléd hű társad lesz a játék során. Használd a történet kulcsfontosságú pillanataiban a ritmusos részek során, vagy játssz feloldható dallamokat a nyílt világ bármely pontján, hogy különleges eseményeket válts ki, hogy a zene például állatokat vonzzon oda hozzád, vagy esőzést indítson el…

Történet és zene: vezesd Tchiát egy szívhez szóló kalandra, és ismerkedj meg az új-kaledóniai kultúrák által inspirált, változatos karakterekkel. Hagyományos nyelven megszólaló, teljesen animált jelenetek tarkítják az utazásodat, míg a helyi hangokkal átszőtt eredeti zenekari zene egyedi és magával ragadó világot teremt köréd.

 

Tchia

 

Testreszabás és tárgyak: alakítsd Tchia ruházatát és hajóját több száz kozmetikai elemmel, amelyek a hagyományos megjelenéstől a legtúlzóbb lehetőségekig terjednek. Útközben olyan hasznos és szórakoztató eszközöket is találhatsz, mint a zseblámpa, a csúzli, az iránytű, a kamera

Új-Kaledónia: a Tchia világát Új-Kaledónia ihlette, ami egy aprócska sziget a Csendes-óceánban, nem mellesleg az Awaceb társalapítóinak hazája. Az inspirációt a gazdag és változatos helyi tájak, kultúrák, zene, nyelvek, népszokások és hagyományok adták, az alkotók ezt arra használták fel, hogy egy fiktív világot hozzanak létre, és egy olyan egyetemes történetet meséljenek el, amelyet bárki megérthet és élvezhet. A karakterek hangját helyi tehetségek adják hagyományos nyelveken, de a játékot számos nyelven, többek között angolul, franciául, oroszul, kínaiul és németül is feliratozták.

A játéknak saját weboldala is van, amelyet ezen a linken látoghathatsz meg.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu