Még idén megérkezik a Vampire: The Masquerade – Bloodhunt PS5-re

A Vampire Steam-en keresztül máris elérhető.

 

A Sharkmob kiadja a harmadik személyű free-to-play battle royale játékot, a Vampire: The Masquerade – Bloodhuntot PlayStation 5-re 2021-ben, jelentette be a fejlesztő. Íme egy áttekintés a játékról, a Sharkmob jóvoltából:

Prága – ma éjjel vér fog folyni

 

A vámpírok évszázadok óta élnek és gyarapodnak az emberek között, fenntartva a Masquerade hagyományait. Most egy alattomos árulás háborút szított a vámpírszekták között, leleplezve őket a The Entity nevű titkos társasággal szemben. Szent küldetésükkel, hogy minden vámpírt megsemmisítsenek, a vadászatot Prága utcáira viszik… A játékosoknak természetfeletti erejüket, fegyvereiket és eszüket kell használniuk, hogy túléljék az éjszakát és megmentsék az álarcot!

A harmadik személyű, ingyenes battle royale-élmény a Vampire: The Masquerade univerzumban játszódik, amelyet a World of Darkness márka csapatával szoros együttműködésben fejlesztettek ki. Most először élheted át a vámpírok háborús koncepcióját, amikor a szekták összecsapnak Prága városában, amit a Második Inkvizíció csapásmérő csapatainak érkezése vált ki. Használd természetfeletti erőidet, fegyvereidet és eszedet, hogy kiirthasd ellenségeidet és elbánj a vadászokkal – mindezt úgy, hogy közben az Álarcosbál fenntartásáért is küzdesz!

 

 

Főbb jellemzők:

 

  • Használj természetfeletti erőket, hogy megküzdj más játékosokkal és a számítógép által irányított ellenséggel, hogy te legyél az utolsó talpon maradt vámpír.
  • A gyönyörű prágai óvárosban játszódik, élethű grafikával megjelenítve.
  • Testreszabható karakterek – játssz a saját magad által megalkotott, személyre szabott vámpírként. Válaszd ki a klánhovatartozásodat, hogy meghatározd játékstílusodat, majd hagyd, hogy a személyiséged átragyogjon, amikor a legegyedibb, legkifejezőbb megjelenésedet készíted el, hogy a barátaid és ellenfeleid emlékezzenek rád.
  • Nincs „pay-to-win” vagy hasonló mechanika – a játékosra összpontosító mentalitással készült.

 

Forrás: Bloodhunt

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu