Döbbenetes, ilyet még nem láttunk soha: a Grand Theft Auto V PS5 és Xbox Series X | S verziója kapja a savat ezerrel! [VIDEO]

A Grand Theft Auto V PS5-re és Xbox Series X/S-re készülő változatának új trailerei tömegesen kapják a negatív szavazatokat a rajongóktól a YouTube-on.

 

A PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re készülő Grand Theft Auto V új trailerei a YouTube-on igencsak nagy visszhangot kapnak, miután a rajongók elégedetlenek a feljavított látványvilág minőségével, valamint azzal a meg nem erősített értesüléssel, hogy a játékok teljes árú kiadások lesznek. A GTA V PS5-ös verzióját a PlayStation Showcase során mutatták be, egy trailerrel, amely alig néhány esztétikai javulást és újdonságot vázolt fel.

A trailer azt is megerősítette, hogy a GTA V késik a PS5 és az Xbox Series X/S változaton. A portok eredetileg novemberben jelentek volna meg, de 2022 márciusára tolták ki őket. A trailer bemutatta a feljavított látványvilágot, amelyre a rajongók számíthatnak a jelenlegi generációs rendszereken, valamint a karakterek közötti váltáskor a zökkenőmentes átmeneteket. A GTA Online-ról is mutattak felvételeket, amely a GTA V PS5-ös és Xbox Series X/S verziója mellett önálló verziót is kap majd.

A GTA V jelenlegi generációs verzióinak reakciója enyhén szólva is kedvezőtlen volt. A PS5-ös verzióhoz készült trailer a PlayStation YouTube-csatornára került fel a PlayStation Showcase alatt. A cikk írásakor a videónak 15.000 like-ja és 34.000 dislike-ja van. Ugyanez a trailer a Rockstar YouTube-csatornáján jelenleg 24.000 kedveléssel és 35.000 nemtetszéssel rendelkezik. A trailer hivatalos Xbox YouTube-csatornán található változatának jelenleg 1,3k like-ja és 2,7k dislike-ja van.

A negatív fogadtatás okait a trailerekhez fűzött kommentekből lehet megtudni. Sok rajongó elégedetlen a játék új verzióinak látványminőségével; a frissítést kedvezőtlenül hasonlítják a játék moddolt PC-s verziójához. Sokan vannak olyanok is, akik szerint a GTA V PS5-ös és Xbox Series X/S verziója teljes árú kiadás lesz. Ezt a Rockstar még nem erősítette meg, bár egyre valószínűbbnek tűnik. Vannak olyan rajongók is, akik türelmetlenül várják a GTA 6-ot, és úgy érzik, hogy a Rockstar még évekig csak fejni fogja a GTA V-öt.

Nem ez az első eset, hogy a rajongók összefognak, hogy egy készülő játékkal kapcsolatos nemtetszésüket a YouTube-on megjelenő dislike-hullámmal fejezzék ki. A Pokémon Unite eredeti trailere olyan nagy visszhangot váltott ki a YouTube-on, hogy a The Pokémon Company levette, és egy újat töltött fel, miután a kedélyek lecsillapodtak. Nem tudni, hogy ezek a YouTube-csatornák hasonlóan járnak-e el a GTA V új trailerével, vagy eléggé bíznak a játék népszerűségében ahhoz, hogy figyelmen kívül hagyják a nemtetszést.

A Grand Theft Auto V PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra és PC-re érhető el, PS5-re és Xbox Series X/S-re pedig 2022 márciusában jelenik meg.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu