Far Cry 6: a megjelenés utáni tartalommenetrend… Rambóval? [VIDEO]

Ingyenes Rambo és Stranger Things küldetéseket is kapni fog a hatos Far Cry 6.

 

A Ubisoft közölte a Far Cry 6 megjelenése utáni tartalmi bővítési menetrendet, ami egyrészt azt jelenti, hogy a francia kiadó mohó, másrészt pedig így feltehetnénk a kérdést, hogy miért nem alapból ezekkel fog megjelenni a játék. De mindegy is, korábban hallottuk már, hogy a Far Cry-sorozat korábbi részeinek főgonoszai vissza fognak térni, de az újdonság, hogy crossover küldetéseket is kapni fogunk.

Három DLC epizód lesz. Az első, Insanity (Őrültség) címmel novemberben fog megjelenni, és ebben a Far Cry 3 jól ismert karaktere, Vaas kapja a főszerepet. Januárban (mert azért az év végi pihenő miatt csak nem sürgetik meg decemberre) jön a második, Irányítás (Control) címmel, és itt a Far Cry 4-ből Pagan Min bukkan fel. A harmadik rész az Összerogyás (Collapse) címet kapta, és a Far Cry 5-ből Joseph Seed fog visszatérni. És ahogy anno írtuk, a Far Cry 2-ből The Jackal igencsak hiányzik!

Aki megveszi a Far Cry 6 season passát, megkapja decemberben a Far Cry 3 Blood Dragon: Classic Editiont (kivéve PC-n, ott az eredeti kiadás jár a remaster helyett; Google Stadiára 2022 januárjában jön ki). A The Blood Dragon Set a Far Cry 3: Blood Dragonból emel át hét tárgyat: a Blood Dragon kosztümöt, az AJM9 és a Kobracon fegyvereket, az Omega Enforcer járművet, a KillStar fegyversármot, K-9000 az oldalunkon harcolhat, és van egy Blood Dragon járműchibi is.

Az előző két bekezdésben a fizetős tartalmakat listáztuk, de lesznek ingyenesek is. Három crossover küldetés lesz, főszerepben Danny Trejo-val (egy amerikai színészről van szó, Macheteként ismerhetjük), Rambóval, de még a Stranger Things is fel fog bukkanni a Kubáról mintázott szigeten. A megjelenéstől számítva minden héten (ha teljesítettük a játék sztoriját) Antón Castillo támogatói fel fognak lázadni Yara szigetén, ami új veszélyeket tartogat. Ha leverjük őket, új felszerelést kapunk.

Aztán a világ új, egyedi helyein hat új speciális küldetés lesz, ami új játékmenetbeli mechanikákat hoz magával. Antón fegyverkereskedőitől veszélyes, instabil kémiai fegyvereket kell visszaszereznünk, majd el kell az evakuációs ponthoz vinni azokat, mielőtt túlmelegednek. Az első két helyszín (Mesozoico és Maceo) már a megjelenéskor elérhető lesz, a négy további lokáció később jön be.

A Far Cry 6 október 7-én érkezik PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Epic Games Store, Ubisoft Store), PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Amazon Lunára és Google Stadiára. A játék season passa 40 dollár/euróból számítva kb. 14500 forint, vagy ha a FC6 Gold Editionjét vesszük meg (100 dollár/euróból számítva kb. 36 ezer forint), akkor az is a miénk lesz.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu