A Gearbox állítólag egy új Brothers in Arms-on dolgozik, de egyelőre nem fognak „sz*rt sem” mondani róla

A Borderlands sorozatról elhíresült cég azért megerősítette a Brothers in Arms projektet, amely még a fejlesztés korai fázisában van.

 

A Gearbox mindig is szeretett volna visszatérni a Brothers in Arms-sagához. Randy Pitchford cégének egyik vezetője kevesebb mint két évvel ezelőtt úgy nyilatkozott, hogy szívesen csinálnának újra valamit ezzel a márkával. És ez nem egyszerű PR bullshit volt. A ‘Game Maker’s Notebook’ podcast legutóbbi epizódjában maga Pitchford erősítette meg, hogy cége már dolgozik egy új Brothers in Armson, bár ha arra számítasz, hogy hamarosan akcióban is láthatod… akkor szomorú leszel.

A Exputer által megosztott 53. perctől a Borderlands cég vezetője a Brothers in Arms-saga köré épülő új projektről beszél, egyértelművé téve, hogy cége csak akkor jelenti be játékát, amikor az már a fejlesztés végső fázisában van. „Nem jelentettem be Borderlands 3-ot, amíg nem volt béta! (Nevet)”, mondja Pitchford, „és ez szomorú, mert tudom, hogy sokan [várták]”.

„Dolgozunk egy másik Brothers in Arms játékon, de addig nem mondok egy sz*rt sem, amíg nem lesz meg. És vannak rajongóink, akik szeretik a sagát, és egyszerűen „szenvedniük” kell, amíg várnak” – teszi hozzá az ügyvezető, utalva arra, hogy még sokáig kell várni játékra. Randy Pitchford szavaiból az is kiderült, hogy az új Brothers in Arms még a fejlesztés korai szakaszában van.

És most, hogy a Gearbox az Embracer Group, a Koch Media és a THQ Nordic anyavállalata tulajdonába került, kíváncsian várjuk, mire képesek a Borderlands alkotói, ha több erőforráshoz és költségvetéshez jutnak. Bár ez a projekt hosszú távra szól, a stúdió rövid időn belül a Tiny Tina’s Wonderlands premierjére készül, a looter-shooter-saga spin-offjára, amelynek már megvan a megjelenési dátuma.

Forrás: Forrás: Exputer

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu