Menu

Hatalmas lesz a Marvel’s Spider-Man 2, állítja Venom hangja

Az Insomniac Games játéka, a Marvel’s Spider-Man 2 felül fogja múlni a 2018 őszén PlayStation 4-re, és azóta már PlayStation 5-re is kiadott első részt.

 

A PlayStation Showcase során megerősítette az Insomniac Games, hogy a tavaly ősszel PlayStation 5-re nyitócímként, továbbá PlayStation 4-re is megjelent Marvel’s Spider-Man: Miles Morales csak egy lufi volt, és most jön az igazi folytatás, így megtörténik az ugrás egyről a kettőre. A Marvel’s Spider-Man 2-ben már Venom is képviselteti magát, és az ő szinkronhangja, Tony Todd a Twitteren kapott egy kérdést, hogy ő mióta tudott a játék létezéséről. Todd válasza abból állt, hogy kb. két hónapja, és hatalmas lesz, ezért is fog csak 2023-ban megjelenni.

A PlayStation Showcase után örömmel közölte az Insomniac Games, hogy Yuri Lowenthal és Nadji Jeter az előző rész után visszatérnek a hangjaikkal, de melléjük csatlakozni fog Todd is. A stúdió a PlayStation Blogon azt írta, hogy szerencsésnek tekintik magukat, hogy ennyi tehetséges színésszel dolgozhatnak a Marvel’s Spider-Man játékaikban, és úgy látják, hogy a Tony Todd-dal történő bővítés fantasztikus a stábnak.

Az előző két Pókemberes játék példáját fogja ez a felvonás is követni. Nem csak az a stúdió célja, hogy egy remek szuperhősös történetet előadjanak, hanem egy lenyűgöző emberi sztori előadását is meg akarják valósítani. Egy olyan történetre kell gondolni, ami tele van szívvel és humorral, ami a maszk mögötti emberbe is mélyen bele tud nyúlni. A Marvel’s Spider-Man stábjának jelentős része a kettes felvonáson is dolgozik, így Bryan Intihar lesz a kreatív rendező, továbbá Ryan Smith lesz a játék rendezője.

Érdekesség, hogy a Sony Interactive Entertainment és az Insomniac Games hivatalosan nem látta el megjelenési dátummal, sőt, időszakkal sem a Marvel’s Spider-Man 2-t, ami kizárólag PlayStation 5-re készül… de Tony Todd a Twitteren nyíltan kimondta, hogy „2023-ig nem fog megjelenni”. Nocsak, talán elszólta magát a színész?

Forrás: PSL

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu