Hatalmas lesz a Marvel’s Spider-Man 2, állítja Venom hangja

Az Insomniac Games játéka, a Marvel’s Spider-Man 2 felül fogja múlni a 2018 őszén PlayStation 4-re, és azóta már PlayStation 5-re is kiadott első részt.

 

A PlayStation Showcase során megerősítette az Insomniac Games, hogy a tavaly ősszel PlayStation 5-re nyitócímként, továbbá PlayStation 4-re is megjelent Marvel’s Spider-Man: Miles Morales csak egy lufi volt, és most jön az igazi folytatás, így megtörténik az ugrás egyről a kettőre. A Marvel’s Spider-Man 2-ben már Venom is képviselteti magát, és az ő szinkronhangja, Tony Todd a Twitteren kapott egy kérdést, hogy ő mióta tudott a játék létezéséről. Todd válasza abból állt, hogy kb. két hónapja, és hatalmas lesz, ezért is fog csak 2023-ban megjelenni.

A PlayStation Showcase után örömmel közölte az Insomniac Games, hogy Yuri Lowenthal és Nadji Jeter az előző rész után visszatérnek a hangjaikkal, de melléjük csatlakozni fog Todd is. A stúdió a PlayStation Blogon azt írta, hogy szerencsésnek tekintik magukat, hogy ennyi tehetséges színésszel dolgozhatnak a Marvel’s Spider-Man játékaikban, és úgy látják, hogy a Tony Todd-dal történő bővítés fantasztikus a stábnak.

Az előző két Pókemberes játék példáját fogja ez a felvonás is követni. Nem csak az a stúdió célja, hogy egy remek szuperhősös történetet előadjanak, hanem egy lenyűgöző emberi sztori előadását is meg akarják valósítani. Egy olyan történetre kell gondolni, ami tele van szívvel és humorral, ami a maszk mögötti emberbe is mélyen bele tud nyúlni. A Marvel’s Spider-Man stábjának jelentős része a kettes felvonáson is dolgozik, így Bryan Intihar lesz a kreatív rendező, továbbá Ryan Smith lesz a játék rendezője.

Érdekesség, hogy a Sony Interactive Entertainment és az Insomniac Games hivatalosan nem látta el megjelenési dátummal, sőt, időszakkal sem a Marvel’s Spider-Man 2-t, ami kizárólag PlayStation 5-re készül… de Tony Todd a Twitteren nyíltan kimondta, hogy „2023-ig nem fog megjelenni”. Nocsak, talán elszólta magát a színész?

Forrás: PSL

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu