Menu

Kezdődik a Fortnite 8. szezonja – és a Carnage belép a harcba

A Fortnite 7. szezonja nemrég ért véget, és az aktuális Alien témájú történetszál egy gigantikus robbanással zárult.

 

A Fortnite 8. szezonja ma kezdődött, és ismét változások történtek a szigeten, és egy új történetszál indul. Ebben a történetszálban most egy új különleges skin lesz, ismét a Marvel IP-ből. Az idegen anyahajót működtető kockák szétszóródtak a Szigeten, és dimenzióhasadékokat nyitnak egy szörnyekkel teli dimenzióba. Ezek a szörnyek megpróbálják elpusztítani a szigetet és magát a Földet, és a játékosokon múlik, hogy megpróbálják-e megállítani őket.

Az egyik ilyen szörny, amely feloldható skinként szerepel a csatajelenetben, a Carnage. A játékosnak azonban meg kell dolgoznia ezért a skinért, mivel több küldetést kell teljesíteni és elég XP-t kell szerezni a gyilkosságokból, hogy elérjük a szezonbérletben található egyedi skin-t.

A Fornite és a Marvel között nem ez az első crossover, hiszen korábban már volt Wolverine, Groot, Thor, Iron Man és Venom. A Carnage egy kicsit a filmhez kapcsolódik, mint Venom: Let There Be Carnage a következő hetekben jelenik meg.

Hacsak nem igazolódik be az a pletyka, hogy 2022 januárjára halasztják.

Még ha ez igaz is lesz, legalább a játékosok továbbra is játszhatnak kedvenc gyilkos szimbiótájuk szerepében egy videojátékban. Legalábbis addig, amíg a Pókember 2 2023-ban meg nem jelenik.

Forrás: IGN

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu