Kezdődik a Fortnite 8. szezonja – és a Carnage belép a harcba

A Fortnite 7. szezonja nemrég ért véget, és az aktuális Alien témájú történetszál egy gigantikus robbanással zárult.

 

A Fortnite 8. szezonja ma kezdődött, és ismét változások történtek a szigeten, és egy új történetszál indul. Ebben a történetszálban most egy új különleges skin lesz, ismét a Marvel IP-ből. Az idegen anyahajót működtető kockák szétszóródtak a Szigeten, és dimenzióhasadékokat nyitnak egy szörnyekkel teli dimenzióba. Ezek a szörnyek megpróbálják elpusztítani a szigetet és magát a Földet, és a játékosokon múlik, hogy megpróbálják-e megállítani őket.

Az egyik ilyen szörny, amely feloldható skinként szerepel a csatajelenetben, a Carnage. A játékosnak azonban meg kell dolgoznia ezért a skinért, mivel több küldetést kell teljesíteni és elég XP-t kell szerezni a gyilkosságokból, hogy elérjük a szezonbérletben található egyedi skin-t.

A Fornite és a Marvel között nem ez az első crossover, hiszen korábban már volt Wolverine, Groot, Thor, Iron Man és Venom. A Carnage egy kicsit a filmhez kapcsolódik, mint Venom: Let There Be Carnage a következő hetekben jelenik meg.

Hacsak nem igazolódik be az a pletyka, hogy 2022 januárjára halasztják.

Még ha ez igaz is lesz, legalább a játékosok továbbra is játszhatnak kedvenc gyilkos szimbiótájuk szerepében egy videojátékban. Legalábbis addig, amíg a Pókember 2 2023-ban meg nem jelenik.

Forrás: IGN

Spread the love
Avatar photo
Bence is a Senior Staff Writer for our site. He is an avid gamer, that enjoys all genres, from Indie to AAA games. He mostly plays on the PS4 or on the laptop (since some indies get a preview build there faster). Loves obscure Japanese games that no one else dares to review on this site.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu