A Marvel’s Spider-Man 2 trailer valós időben futott egy PlayStation 5-ről [VIDEO]

Az iszonyúan sikeres PS4-es Spider-Man folytatása az Insomniac Games-től 2023-ban érkezik Venom szereplésével és még több nyílt világú akció-kalandjátékra számíthatunk.

 

A Marvel’s Spider-Man 2 a legutóbbi PlayStation Showcase egyik legnagyobb meglepetése volt. Az Insomniac Games stúdió nem elégedett meg azzal, hogy egy új Wolverine-játékot jelentett be, hanem a 2018-ban megjelent nyílt világú akció-kalandjáték folytatásával 2023-ban tér vissza a harcba. Az egyik designer nemrég azt állította, hogy a Marvel New Yorkjába és a pókhálós szuperhősének kalandjaihoz való visszatérés hatalmasnak ígérkezik. Most pedig még több okunk van arra, hogy izgatottan várjuk a játékot.

A közösségi oldalakon keresztül az Insomniac Games speciális effektekért felelős igazgatója, Bryanna Lindsey megerősítette azt, amit a figyelmes felhasználók már észrevehettek: a Pókember 2 bemutató trailere

valós időben, PS5-ön futott.

„A csapat hihetetlen munkát végzett. A valós idejű VFX kemény dolog, de nagyon büszke vagyok az egész csapatra, amiért a minőségi határokat feszegették”.

Ezzel együtt Lindsey megosztotta egy rajongói videó összehasonlítást a Marvel’s Spider-Man 2 bemutató trailere és az előző rész, a Spider-Man: Miles Morales című spin-off bemutató trailere között. Az összehasonlítás attól igazán ütős, hogy ez az új, valós idejű trailer semmiben marad el elődjétől, annak ellenére, hogy az előre renderelt volt.

A Marvel’s Spider-Man 2 a tervek szerint valamikor 2023-ban fog megjelenni, bár az időpont még nem végleges, ami a hosszú fejlesztési időre való tekintettel valahol érthető. Ha lemaradtál a legutóbbi PlayStation Showcase meglepetéseiről, akkor emlékeztetünk, hogy a Gran Turismo 7 már megjelenési dátumot kapott, és láthattuk a God of War: Ragnarok első gameplay trailerét is. Emellett az RPG-rajongók számára bejelentették a KOTOR PC-re és PS5-re készülő remake-jét is.

Forrás:  Napi Advent

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu