Total War: Warhammer III – 2022-ig elhalasztva

Úgy tűnik, hogy a késések a nyakunkon vannak, mivel a 2021-es év egyik kiemelt stratégia játékát, a Total War: Warhammer III-t késéssel sújtották, és jövőre fog csak megjelenni.

 

A Creative Assembly ma bejelentette, hogy bár éjjel-nappal dolgoznak a trilógia fináléján, több időre van szükségük a végtermék csiszolásához. Sajnos azoknak, akik szeretnék kézbe venni a Káosz új erőit, 2022-ig kell várniuk.

A fejlesztők azt ígérik, hogy addig további frissítéseket kapnak, és pontos megjelenési dátumot nem adtak meg 2022-re. A halasztás mellett bejelentették, hogy az egyik legújabb frakció, a Grand Cathay nevű – az ókori Kínán alapuló – globális leleplezésre kerül sor, valamint hamarosan további információkkal szolgálnak a csatákról és az ostromokról, amelyek szintén frissítést kapnak.

A Total Warhammer már közel tíz éve tart. A Creative Assembly egyik legnagyobb játékáról van szó, a folyamatos ingyenes frissítésekkel, fizetős DLC-kkel, és azzal, hogy minden frakciót a legújabb térképen játszhatunk, nem csoda, hogy időt szánnak rá. A Total War: Warhammer III a későbbiekben egy külön kampányt is kap, amely az előző két játék összes frakcióját és legendás lordjait fogja majd tartalmazni.

Ez tehát azt jelenti, hogy a játékosok több mint 60 játszható legendás lordhoz férhetnek majd hozzá az első két játékból, plusz az összes új lordhoz, amelyek a Total War: Warhammer III-ban lesznek elérhetőek.

Egy ekkora térkép valóban sok kiegyensúlyozást és időt igényel majd a motorproblémák megoldásához, így nem csoda, hogy a játék késik. Remélhetőleg a késés nem olyan nagy, és 2022 első hónapjaiban fog megjelenni – az alábbi közleményük szerint.

 

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
Bence is a Senior Staff Writer for our site. He is an avid gamer, that enjoys all genres, from Indie to AAA games. He mostly plays on the PS4 or on the laptop (since some indies get a preview build there faster). Loves obscure Japanese games that no one else dares to review on this site.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu