A Wolverine nem egy másik Miles Morales lesz

A Pókember 2 bejelentésével sokan attól tartottak, hogy a Wolverine egy kisebb projekt marad csak. Szerencsére nem így lesz.

 

Az Insomniac Games egy kicsit több információt szolgáltatott az egyik fejlesztés alatt álló projektjükről, a Wolverine-ről. Sokan bombázták őket kérdésekkel a közelgő PS5-exkluzív játékkal kapcsolatban, és a közösség legnagyobb aggodalma az volt, hogy a játék egy kisebb léptékű mellékprojekt lesz, mint a Spider-Man 2, a másik projektjük, amely hatalmasnak ígérkezik.

A Wolverine-rajongókat is elkényezteti az Insomniac Games, hiszen Brian Horton, a játék kreatív igazgatójának szavai szerint ez a cím „teljes értékű” lesz. Rövid leírás, ami nem mond sokat, de legalábbis egy nagyobb Miles Morales-projektre számíthatunk.

 

 

Ez meglepő a stúdiótól, hiszen egyszerre 2 PS5-exkluzív játékot fejlesztenek. A pókhálós folytatással ellentétben azonban a Wolverine-nak még megjelenési dátuma sincs, így még jó ideig eltart, mire a Sony új konzolján élvezhetjük az öldöklést.

További bónuszként a játéknak lesz egy érettebb hangvétele is, ami a Marvel mutánsához tökéletesen illik. Nem tudjuk, hogy eléri-e a legszigorúbb ESRB-besorolást, de ha az Insomniac Games minél több kézbe akarja eljuttatni a címet, akkor ezt a döntést komolyan meg kell fontolniuk.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu