Colin Farrell főszereplésével készül a Batman-spinoff sorozat a Pingvinről az HBO Maxnél

MOZI HÍREK – Colin Farrell a hírek szerint tárgyalásban áll, hogy újra eljátssza A Batmanből ismert Oswald Cobblepot szerepét egy Pingvin-központú spinoff sorozatban az HBO Maxnál.

 

Oswald Cobblepot saját tévésorozatot kap. A The Batman jövő évi mozikba kerülése előtt most jelentették be, hogy az HBO Max egy spinoff sorozatot fejleszt, amelynek középpontjában a Pingvin áll. A Variety értesülései szerint a sorozat Cobblepot hatalomra jutását tárná fel a gothami bűnözői alvilágban. Colin Farrellt, aki a filmben az aljas főgonoszt alakítja, állítólag megkeresték, hogy újra eljátssza szerepét a sorozatban, bár még nem véglegesítették a szerződést.

A jelentés szerint Lauren LeFranc (YouTube Premium’s Impulse) írná a Pingvin spinoff sorozat forgatókönyvét, amely állítólag még nagyon korai stádiumban van. A Batman rendezője, Matt Reeves és a producer, Dylan Clark is a fedélzeten lenne, és a 6th & Idaho, illetve a Dylan Clark Productions bannerek alatt producerként működne közre. A Warner Bros. Television is producerkedik majd.

Ha a Pingvin sorozatot sorozatba veszik, ez lesz a második spinoff sorozat a The Batmanből. Korábban már beszámoltunk róla, hogy egy Gotham City rendőrségén belül játszódó drámasorozat is készül az HBO Maxnál. Joe Barton lesz a showrunner. Az egyelőre nem világos, hogy Robert Pattinson vagy a The Batman más szereplői is feltűnnek-e majd a sorozatban. Ez a két sorozat része a WarnerMedia átfogó tervének, amely egy összekapcsolt Batman-univerzumot kíván elindítani minden platformon.

Pingvin már nyolc évtizede Batman egyik leghírhedtebb ellenfele. A főgonosz 80. születésnapja tiszteletére a Batman visszatér színésze, Danny DeVito egy Pingvin-sztorit fog írni egy képregényhez. A rajongók emlékezhetnek rá, hogy DeVito játszotta Pingvin nagyvásznas változatát Tim Burton Batmanjének folytatásában. Burgess Meredith korábban az 1960-as évekbeli eredeti Batman-sorozatban játszotta Pingvint, míg nemrég Robin Lord Taylor a Gotham című előzménysorozatban a karakter fiatalabb változatát alakította.

A Denevérembert Matt Reeves rendezi, aki a forgatókönyvet Peter Craiggel közösen írta. Robert Pattinson Bruce Wayne-ként debütál a filmben, amely egy önálló, a DCEU-hoz nem kapcsolódó univerzumban játszódik. Mellette és Colin Farrell mellett Pingvin szerepében Paul Dano mint Riddler, Zoe Kravitz mint Macskanő, Jeffrey Wright mint James Gordon, John Turturro mint Carmine Falcone és Andy Serkis mint Alfred Pennyworth látható. Farrell a maga részéről nagyon felismerhetetlen a filmbeli szerepében.

Forrás: Variety

 

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu