Itt a Diablo II: Resurrected filmes trailere: magát Diablót is láthatjuk benne! [VIDEO]

A Diablo II: Resurrected még ebben a hónapban, szeptember 23-án megjelenik PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, Switch-re és PC-re.

 

A Blizzard ma bemutatta a játék filmes trailerét. Aki ott volt az eredeti Diablo II megjelenésekor, az tudja, milyen forradalmi és hatásos volt a játék eredeti videóanyaga, amely rengeteg erőteljes látványt és ízt adott a katakombákon, sivatagokon és dzsungeleken át vezető túrához.

A Vicarious Visions eddig rengeteg Diablo II: Resurrectedet mutatott be a különböző alfákon, bétákon és egyéb tesztelési fázisokon keresztül. Az egyik legkorábbi buildet hosszasan szemügyre vettük, és meglehetősen lenyűgözött minket. Mit gondolsz a Diablo II e havi visszatéréséről? Megállja a helyét? Megállja még ma is a helyét a többi ARPG kínálat mellett? Melyik karatkerrel szeretnél játszani?

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu