Túl van a forgatáson a Predator 5 stábja, a főszereplő Amber Midthunder

Dan Trachtenberg Predator 5 filmjének forgatása végre befejeződött, miközben hivatalosan is megerősítették, hogy Amber Midthunder a főszereplő. A rendező szerint a második, vagy egyenesen a legjobb ragadozós film lesz mind közül.

 

A Predator 5 forgatása ezzel lezárult. Az Instagramon Jeff Cutter operatőr posztolt egy képet a közelgő folytatás forgatásáról, amelyet az albertai Calgaryban forgatnak „Koponyák” munkacímmel. Elárulta, hogy a forgatás most már hivatalosan is lezárult, és megerősítette, hogy Amber Midthunder (Legion) játssza a főszerepet.

A kép alá Cutter ezt írta: „És ezzel vége a Koponyáknak! Nem tudom eléggé megköszönni Dan Trachtenbergnek, hogy meghívott erre az epikus utazásra és rábízott, hogy segítsek megvalósítani a filmről alkotott elképzelését! Köszönet a nagyszerű színészeknek, élükön Amber Midthunderrel, Dakota Beaversszel és Dane Diliergóval, és sok szeretet a bátor Calgary-i stábnak, amiért fejest ugrottak velünk a munkába!”.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jeff Cutter (@jeff_cutter) által megosztott bejegyzés

 

A Predator 5 egy előzményfilm lesz, amely az amerikai polgárháború idején játszódik, jóval az eredeti film eseményei előtt. A történet állítólag „egy komancs nőt fog követni, aki szembemegy törzse nemi normáival és hagyományaival, hogy harcossá váljon” (nekünk erről megint a Mulan ugrott be – a szerk.).

Májusban arról szóltak a pletykák, hogy erre a szerepre Amber Midthundert választották, de ezt hivatalosan csak mostanra erősítették meg. A projektet nagy titkolózás övezte, ezért nem sok részletet lehet tudni a cselekményről. Eredetileg Dan Trachtenberg azt remélte, hogy sokáig el tudja titkolni, hogy a film a Predatorhoz kapcsolódik. (az miért jó egy filmnek, ha eltitkolják? – a szerk.)

A Predator 5 forgatókönyvét Patrick Aison írta és John Davis (Davis Entertainment) a producere, míg a filmet a 20th Century fejleszti és forgalmazza, amely az első Predator-film, ami a Disney égisze alatt készül. Davis felismerve, hogy mennyire szeretik az eredeti Predator-filmet, azt sugallta, hogy a Predator 5 egyenrangú, sőt jobb lesz, mint az első film.

„Úgy hiszem, ez lesz a második legjobb – vagy az első… vagy lehet, hogy egyenrangú lesz az elsővel. Igaz?” Davis korábban a Collidernek nyilatkozott. „Úgy érzem, hogy az első egy csodálatos, érdekes film volt, és tudom, hogy mi működött benne. Úgy érzem, hogy soha többé nem jutottunk vissza oda. Különböző helyeken kötöttünk ki. Szerintem ez méltó kiegészítője az elsőnek. Ugyanolyan jó lesz.”

A Predator 5 hivatalos megjelenési dátumát még nem jelentették be, de valószínűleg valamikor 2022-ben érkezik. Most, hogy a forgatás kipipálva, reméljük, hogy a közeljövőben kapunk néhány előzetes képet vagy akár néhány felvételt is a vágószobából.

Forrás: MovieWeb

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu