Menu

PlayStationös tartalmakkal is erősíthet a GeForce Now? Kiderült, mik jönnek PC-re? [VIDEO]

Egy nagy szivárgás áldozata lett az Nvidia streamelő szolgálatása, a GeForce Now és pár eléggé érdekes játékot is listáznak, amik létezéséről nem is hallottunk mostanáig.

 

A GitHubon van egy lista, amiben több PlayStationös, Xboxos, sőt, Nintendós exkluzív játékokat is láthatunk, így megvan arra az esély, hogy az Nvidia mind a három konzolgyártó céggel tesztelheti a GeForce Now-t. A listán van néhány érdekesség, úgyhogy sorolunk néhányat, de erre egy külön bekezdést szánunk, és igen, lesz közötte pár, amit nehéz még elhinni:

Chrono Cross Remaster, Final Fantasy Tactics Remaster, Final Fantasy VII Remake, Final Fantasy IX Remake, Final Fantasy XVI, Gears 6, Tomb Raider Anniversary (2021), bejelentetlen Square Enix játék, Alan Wake Remastered (Steam), Kingdom Hearts IV, Indiana Jones, S.T.A.L.K.E.R Android, PayDay 3, Metal Gear Solid 2 – Sons of Liberty HD, Metal Gear Solid 3: Snake Eater HD, Timesplitters 2 Remastered, The Talos Principle 2, XCOM 3, Resident Evil 4 Remake, Street Fighter 6, Dragons Dogma 2, Monster Hunter 6, GTA 3, Vice City, San Andreas remasterek, Bioshock RTX remaster, Bioshock 2022, Mirror’s Edge RTX Remaster, névtelen Respawn játék, Titanfall 3, Tekken 8, Human Fall Flat 2, Crysis 4, Earth Defence Force 6, Bayonetta 3, Judgment, Catherine Full Body, Shin Megami Tensei V, Batman: Arkham Knight RTX Remaster, Half-Life 2 Remastered, illetve Project FPS.

A listában is láthatjuk, hogy mely játékok kaphatnak Steames megjelenést, azaz konkrét PC-s verziót. God of War, Helldivers, Horizon Forbidden West, Gran Turismo 7, Ghost of Tsushima, Demon’s Souls, Ratchet & Clank, Returnal, Sackboy: A Big Adventure… és mivel mindenkinél a PlayStation Mobile, Inc. van kiadónak feltüntetve, PC-s kiadásról beszélhetünk, mert a Steamen a Days Gone és a Horizon Zero Dawn is ezt tünteti fel kiadóként…

A szivárogtató, Ighor July a blogposztján írta, hogy kb. fél éve másképp működött az Nvidia GeForce Now. El lehetett közvetlenül indítani a Steamet, majd az általunk választott játékot. A legtöbb játék korlátozva van a rendszer miatt, de ő rájött, hogy a weboldalukon hivatalosan el nem érhető játékot miképp futtathatja. Így tudott például a Gas Guzzlers Extreme-mel játszani.

Ezután elkezdett egy teljes listát grindolni a GeForce Nowról. Egy nagyon régi kliens letöltött egy whitelist.json fájlt, ami több ezer játékot tartalmazott, de ennek már nem lehet frissítést adni. Négy hónapja folytatta a kutatását, és megvizsgálta a klienset, hogy a régi változat képes-e más, tárolt információt is megszerezni. Kicsit több időt töltött el vele, de szerinte megérte, és videót is készített róla.

Lehet, hogy az amúgy oltári nagy listán több játék már nem áll fejlesztés alatt, törölve lett, satöbbi, de azért ebből van mit feldolgozni. Nos, és az Nvidia ezt meg is erősítette…

Forrás: WCCFTech, WCCFTech, DSOG

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu