A Nintendo Switch Bluetooth-frissítést kap

A Nintendo Switch végre csatlakozik a 21. századhoz, lehetővé téve a felhasználók számára a Bluetooth fejhallgatók és hangszórók párosítását.

 

A Nintendót, mint céget néha rúgkapálva kell a 21. századba rángatni, és még az sem a legjobb a funkciókban, amit a Microsoft és a Sony már kínál a saját konzoljain.

Az egyik legjelentősebb funkció, ami hiányzott a kézikonzolról, az a fejhallgató és a Bluetooth hangszórók párosításának lehetősége a Nintendo Switchhez.

A legutóbbi firmware-frissítésben végre orvosolták ezt a kulcsfontosságú funkció kihagyását. A játékosok végre csatlakoztathatják a Bluetooth fejhallgatókat és hangszórókat, de vannak bizonyos korlátozások a funkció konzolon való használatára vonatkozóan.

Csak két kontrollert lehet használni, amíg a Bluetooth aktív, és a Bluetooth-hang is megszakad a helyi kommunikáció használatakor. Ráadásul egyszerre csak egy eszköz párosítható a Switch-hez, de tíz elmenthető a későbbi használatra.

A legújabb firmware már letölthető, a firmware verziószámát a következő verziószámmal jelölik: 13.0.0.

A Nintendo hivatalos Twitter-oldalán olvashatsz róla bővebben

Forrás:  VG247

Spread the love
Avatar photo
Bence is a Senior Staff Writer for our site. He is an avid gamer, that enjoys all genres, from Indie to AAA games. He mostly plays on the PS4 or on the laptop (since some indies get a preview build there faster). Loves obscure Japanese games that no one else dares to review on this site.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu