Back 4 Blood – Megjelent a kampány trailer

A Back 4 Blood a Left 4 Dead készítőinek szellemi utódja, és most egy vadonatúj sztori trailert adtak ki.

 

A sztori trailer néhány jelenetet mutat az átvezetőből és új helyszíneket mutat be, valamint megismerteti a játékost a vírus eredetével, ami úgy tűnik, hogy egy idegen parazita, ami az embereket mutánsokká és óriási szörnyekké változtatja.

A Back 4 Blood egy szörnyek, mutánsok és zombik által elözönlött világban játszódik, az emberiség maradványai ahelyett, hogy menekülni próbálnának, inkább visszavágnak, és megpróbálják visszavenni a Földet.

A játék fejezetekre és cselekményekre oszlik. A játék minden egyes felvonása négy fejezetből áll, amelyeken a játékosnak végig kell küzdenie, hogy egy teljes fejezetet teljesítsen. Jelenleg nem tudni, hogy hány felvonás lesz a teljes játékban, de a bétában két nagy felvonás volt, és maguk a fejezetek is hosszúak voltak, minden felvonás körülbelül egy órát vett igénybe a teljes befejezés.

A fejlesztők a megjelenés utánra is hosszas támogatást ígérnek, további kampánytérképekkel, tárgyakkal és kihívásokkal a jövőre nézve. Ráadásul dolgoznak azon is, hogy a játék internetkapcsolat nélkül is játszható legyen, jelenleg ugyanis egy játékosnak három AI-val együtt mindig online kell lennie.

Nézd meg az alábbi trailert:

 

A Back 4 Blood elérhető lesz PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, valamint Xbox Game Pass-on Xbox konzolokra és PC-re.

Forrás: VG247

Spread the love
Avatar photo
Bence is a Senior Staff Writer for our site. He is an avid gamer, that enjoys all genres, from Indie to AAA games. He mostly plays on the PS4 or on the laptop (since some indies get a preview build there faster). Loves obscure Japanese games that no one else dares to review on this site.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu