Menu

Back 4 Blood – Megjelent a kampány trailer

A Back 4 Blood a Left 4 Dead készítőinek szellemi utódja, és most egy vadonatúj sztori trailert adtak ki.

 

A sztori trailer néhány jelenetet mutat az átvezetőből és új helyszíneket mutat be, valamint megismerteti a játékost a vírus eredetével, ami úgy tűnik, hogy egy idegen parazita, ami az embereket mutánsokká és óriási szörnyekké változtatja.

A Back 4 Blood egy szörnyek, mutánsok és zombik által elözönlött világban játszódik, az emberiség maradványai ahelyett, hogy menekülni próbálnának, inkább visszavágnak, és megpróbálják visszavenni a Földet.

A játék fejezetekre és cselekményekre oszlik. A játék minden egyes felvonása négy fejezetből áll, amelyeken a játékosnak végig kell küzdenie, hogy egy teljes fejezetet teljesítsen. Jelenleg nem tudni, hogy hány felvonás lesz a teljes játékban, de a bétában két nagy felvonás volt, és maguk a fejezetek is hosszúak voltak, minden felvonás körülbelül egy órát vett igénybe a teljes befejezés.

A fejlesztők a megjelenés utánra is hosszas támogatást ígérnek, további kampánytérképekkel, tárgyakkal és kihívásokkal a jövőre nézve. Ráadásul dolgoznak azon is, hogy a játék internetkapcsolat nélkül is játszható legyen, jelenleg ugyanis egy játékosnak három AI-val együtt mindig online kell lennie.

Nézd meg az alábbi trailert:

 

A Back 4 Blood elérhető lesz PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, valamint Xbox Game Pass-on Xbox konzolokra és PC-re.

Forrás: VG247

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu