Battlefield 2024 – hivatalosan is késik!

Nos, pár órája írtuk, hogy a Battlefield 2042 késhet, és most itt a hivatalos megerősítés magától az EA-től és a DICE-tól.

 

Jeff Grubb és Tom Henderson ismét lecsapott, és bár bár bárcsak ne lenne igaz, sajnos most egy hivatalos bejelentés is felkerült az internetre a Twitteren.

A késés hivatalos oka, hogy sajnos a COVID, és a otthonról való dolgozás sajnos késést okozott a csapatnak. Több időre van szükségük a játék csiszolásához, elsősorban a funkciók száma és a teljes termék terjedelme miatt. A zökkenőmentes élmény biztosítása és a masszív fennakadások elkerülése érdekében a csapat bejelentette, hogy novemberig késleltetik a játékot.

A béta még mindig megjelenhet 2021. szeptember 22-én, ahogyan azt a korábbi kiszivárgások is jelezték, amelyekről itt olvashattok, illetve az eredeti pletykát itt olvashatjátok.

A Battlefield 2042 egy hatalmas vállalkozás a DICE számára, és a kovid plusz házi feladat biztosan nem tesz nekik jót. Dinamikus időjárási rendszer, crossplay PC, Xbox Series X/S és PS5 között, valamint PS4-es és Xbox One-os verzió is készül, 64 játékosnak szánt pályákkal.

A hivatalos megjelenési dátumot most megerősítették, hogy 2021. november 19. lesz, és remélhetőleg ez nem fog tovább csúszni. Úgy tűnik, ez a hét csak úgy hemzseg a késésekkel és problémákkal, ha játékról van szó.

A hivatalos közleményt itt olvashatjátok el:

Battlefield 2042 hivatalosan is elhalasztva

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
Bence is a Senior Staff Writer for our site. He is an avid gamer, that enjoys all genres, from Indie to AAA games. He mostly plays on the PS4 or on the laptop (since some indies get a preview build there faster). Loves obscure Japanese games that no one else dares to review on this site.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu