Menu

Battlefield 2024 – hivatalosan is késik!

Nos, pár órája írtuk, hogy a Battlefield 2042 késhet, és most itt a hivatalos megerősítés magától az EA-től és a DICE-tól.

 

Jeff Grubb és Tom Henderson ismét lecsapott, és bár bár bárcsak ne lenne igaz, sajnos most egy hivatalos bejelentés is felkerült az internetre a Twitteren.

A késés hivatalos oka, hogy sajnos a COVID, és a otthonról való dolgozás sajnos késést okozott a csapatnak. Több időre van szükségük a játék csiszolásához, elsősorban a funkciók száma és a teljes termék terjedelme miatt. A zökkenőmentes élmény biztosítása és a masszív fennakadások elkerülése érdekében a csapat bejelentette, hogy novemberig késleltetik a játékot.

A béta még mindig megjelenhet 2021. szeptember 22-én, ahogyan azt a korábbi kiszivárgások is jelezték, amelyekről itt olvashattok, illetve az eredeti pletykát itt olvashatjátok.

A Battlefield 2042 egy hatalmas vállalkozás a DICE számára, és a kovid plusz házi feladat biztosan nem tesz nekik jót. Dinamikus időjárási rendszer, crossplay PC, Xbox Series X/S és PS5 között, valamint PS4-es és Xbox One-os verzió is készül, 64 játékosnak szánt pályákkal.

A hivatalos megjelenési dátumot most megerősítették, hogy 2021. november 19. lesz, és remélhetőleg ez nem fog tovább csúszni. Úgy tűnik, ez a hét csak úgy hemzseg a késésekkel és problémákkal, ha játékról van szó.

A hivatalos közleményt itt olvashatjátok el:

Battlefield 2042 hivatalosan is elhalasztva

Forrás: Twitter

Spread the love

theGeek TV

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu