Menu

Battlefield 2042 – Lehet, hogy késik a játék

A Battlefield 2042 több bennfentes szerint is késhet pár hetes csúszással.

 

A játékkal kapcsolatban már többször is kiszivárgott a hír, egyesek 2021. október 4-re spekulálták a nyílt béta dátumát, néhányan pedig a játékmódokkal és a szezonbérletekkel kapcsolatos jövőbeli tervekről. Most azonban több bennfentes is arról írt, hogy a játék az alfa tesztek során kiadott visszajelzések miatt néhány hetet késhet.

Jeff Grubb és Tom Henderson, akik mindketten megbízható pletykákat tettek közzé a múltban, kommentálták, hogy ez belsőleg történik. A játék jelenleg 2021. október 11-én jelenik meg, de a pletykák szerint 2021 novemberére csúszhat a megjelenés.

Az EA még mindig nem erősítette meg a Battlefield 2042 nyílt bétájának időpontját, szeptemberből pedig már nem sok van hátra ahhoz, hogy egy ilyen hatalmas játék bétáját kitegyék.

Tom Henderson szerint a béta szeptember 22-én jelenhet meg, ami nem áll késés előtt. Azt viszont igen, hogy további hírekkel hivatalosan csak később, a hét végén szolgálhatnak.

Remélhetőleg a késés nem lesz túl nagy, hiszen egyesek szerint akár november vége is lehet. Az idő majd eldönti, és előbb-utóbb hivatalos nyilatkozatot kapunk a fejlesztőktől vagy az EA-tól.

Forrás: Eurogamer

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu