Battlefield 2042 – Lehet, hogy késik a játék

A Battlefield 2042 több bennfentes szerint is késhet pár hetes csúszással.

 

A játékkal kapcsolatban már többször is kiszivárgott a hír, egyesek 2021. október 4-re spekulálták a nyílt béta dátumát, néhányan pedig a játékmódokkal és a szezonbérletekkel kapcsolatos jövőbeli tervekről. Most azonban több bennfentes is arról írt, hogy a játék az alfa tesztek során kiadott visszajelzések miatt néhány hetet késhet.

Jeff Grubb és Tom Henderson, akik mindketten megbízható pletykákat tettek közzé a múltban, kommentálták, hogy ez belsőleg történik. A játék jelenleg 2021. október 11-én jelenik meg, de a pletykák szerint 2021 novemberére csúszhat a megjelenés.

Az EA még mindig nem erősítette meg a Battlefield 2042 nyílt bétájának időpontját, szeptemberből pedig már nem sok van hátra ahhoz, hogy egy ilyen hatalmas játék bétáját kitegyék.

Tom Henderson szerint a béta szeptember 22-én jelenhet meg, ami nem áll késés előtt. Azt viszont igen, hogy további hírekkel hivatalosan csak később, a hét végén szolgálhatnak.

Remélhetőleg a késés nem lesz túl nagy, hiszen egyesek szerint akár november vége is lehet. Az idő majd eldönti, és előbb-utóbb hivatalos nyilatkozatot kapunk a fejlesztőktől vagy az EA-tól.

Forrás: Eurogamer

Spread the love
Avatar photo
Bence is a Senior Staff Writer for our site. He is an avid gamer, that enjoys all genres, from Indie to AAA games. He mostly plays on the PS4 or on the laptop (since some indies get a preview build there faster). Loves obscure Japanese games that no one else dares to review on this site.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu