Menu

Dead By Daylight – Pinhead itt van, hogy széttépje a lelked!

A Dead By Daylightban egy új gyilkos is csatlakozott a túlélőkre vadászókhoz, aki ezúttal nem más, mint a Hellraiserből ismert Pinhead.

 

A Dead By Daylight tele van eredeti gyilkosokkal, de olyan licencelt gyilkosok is helyet kaptak benne, mint a Piramisfej, Michael Myers vagy éppen a Szellemarc. A legutóbbi licencelt IP karakter, aki bekerült a játékba, Pinhead a Hellraiserből. A Hellraiser Clive Barker népszerű novellája, amelyet a filmvászonra adaptáltak, és amely több folytatással és spin-off képregénnyel hatalmas franchise lett.

A Dead By Daylight egy online játék, amelyben gyilkosokat irányíthatsz, akik megpróbálják megakadályozni a túlélők menekülését a szintekről, és a túlélők szerepében is játszhatsz. Pinhead egyedi speciális mechanikával érkezik, amely lehetővé teszi számára, hogy a Puzzle Box segítségével teleportáljon a túlélőkhöz (a filmekben a Cenobiták megidézésére használták), és horgokat idézzen meg, hogy lelassítsa a túlélőket.

Furcsaság ennél a kiadásnál, hogy Pinheadnek hangsorai voltak, amikor megölte a túlélőket vagy mögéjük teleportált. Mégis, ezeket nemrég eltávolították, mivel a fejlesztők szerint a hangvonallal kapcsolatban felmerült néhány probléma. Remélhetőleg visszateszik őket, mivel Pinhead nélkülük kissé néma.

A Pinhead DLC már elérhető, a Dead By Daylight pedig PC-n, Xboxon, PlayStationön, Stadionon, Nintendo Switch-en és mobilon is elérhető.

A Pinhead trailerét alább nézheted meg:

Forrás: Twitter 

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu