Dead By Daylight – Pinhead itt van, hogy széttépje a lelked!

A Dead By Daylightban egy új gyilkos is csatlakozott a túlélőkre vadászókhoz, aki ezúttal nem más, mint a Hellraiserből ismert Pinhead.

 

A Dead By Daylight tele van eredeti gyilkosokkal, de olyan licencelt gyilkosok is helyet kaptak benne, mint a Piramisfej, Michael Myers vagy éppen a Szellemarc. A legutóbbi licencelt IP karakter, aki bekerült a játékba, Pinhead a Hellraiserből. A Hellraiser Clive Barker népszerű novellája, amelyet a filmvászonra adaptáltak, és amely több folytatással és spin-off képregénnyel hatalmas franchise lett.

A Dead By Daylight egy online játék, amelyben gyilkosokat irányíthatsz, akik megpróbálják megakadályozni a túlélők menekülését a szintekről, és a túlélők szerepében is játszhatsz. Pinhead egyedi speciális mechanikával érkezik, amely lehetővé teszi számára, hogy a Puzzle Box segítségével teleportáljon a túlélőkhöz (a filmekben a Cenobiták megidézésére használták), és horgokat idézzen meg, hogy lelassítsa a túlélőket.

Furcsaság ennél a kiadásnál, hogy Pinheadnek hangsorai voltak, amikor megölte a túlélőket vagy mögéjük teleportált. Mégis, ezeket nemrég eltávolították, mivel a fejlesztők szerint a hangvonallal kapcsolatban felmerült néhány probléma. Remélhetőleg visszateszik őket, mivel Pinhead nélkülük kissé néma.

A Pinhead DLC már elérhető, a Dead By Daylight pedig PC-n, Xboxon, PlayStationön, Stadionon, Nintendo Switch-en és mobilon is elérhető.

A Pinhead trailerét alább nézheted meg:

Forrás: Twitter 

Spread the love
Avatar photo
Bence is a Senior Staff Writer for our site. He is an avid gamer, that enjoys all genres, from Indie to AAA games. He mostly plays on the PS4 or on the laptop (since some indies get a preview build there faster). Loves obscure Japanese games that no one else dares to review on this site.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu