Két platformon is késni fog a Sherlock Holmes: Chapter One!

A Frogwares nem halasztotta el kapásból mindenhol a Sherlock Holmes: Chapter One-t, de azért itt is csúszásról kell beszámolnunk.

 

Az ukrán központú stúdió a Twitteren egy fontos bejelentéssel élt. Saját szavaikkal élve a stúdió úgy határozott, hogy több időre van szükségük, hogy a Sherlock Holmes: Chapter One PlayStation 4-es és Xbox One-os verzióján dolgozhasson. Ez nem jelenti azt, hogy később fog megjelenni a PlayStation 5, Xbox Series és PC változat. Az továbbra is menetrendszerűen valamikor az ősz folyamán fog megérkezni, ám a 2013-ban megjelent két verzió egy későbbi időpontban („nem sokkal később”) fog csak eljutni a boltok polcaira.

Mi az indoklás az előző generációs konzolokra tervezett portok elhalasztása mögött? A Frogwares szerint több idő kell nekik, illetve egy kisebb lélegzetvételnyi pihenőre is szükségük van, hogy ez a két kiadás megfelelő állapotban jelenjen meg (talán tanultak a CD Projekt RED esetéből, azaz a Cyberpunk 2077 botrányosan rossz rajtjából…). Legrosszabb esetben is csak néhány hétről van szó, de hamarosan pontos megjelenési dátumot is közölni fognak. Kihangsúlyozták, hogy szó sincs a törlésről, mert ezen a két porton épp most is dolgozik az ukrán csapat.

Végül hozzátették, hogy szeptember tizenhatodikán valamilyen bejelentést is meg fognak ejteni. Csütörtökre tehát tervez valamit a Frogwares, és szerintük az egyik leggyakrabban feltett kérdést fogják megválaszolni ezzel a bejelentéssel, arra kérve minket, hogy tartsuk a szemeinket a közösségi médiafelületeiken. (Ez nagy eséllyel egy újabb kérdezz-felelek videó közzétételét jelenti… és ha tippelnünk kellene, az a kérdés, hogy mi a helyzet John Watsonnal? Ugyanis a játékban Holmes partnere a rejtélyes Jon lesz, aki a Frogwares szerint „biztosan nem Watson”…)

A Sherlock Holmes: Chapter One tehát valamikor ősszel fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, illetve PC-re. A PlayStation 4-es és Xbox One-os verzió néhány héttel utánuk fog megjelenni (legrosszabb esetben tippünk szerint ez 2022 eleje lesz).

Forrás: PSU

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu