Menu

Két platformon is késni fog a Sherlock Holmes: Chapter One!

A Frogwares nem halasztotta el kapásból mindenhol a Sherlock Holmes: Chapter One-t, de azért itt is csúszásról kell beszámolnunk.

 

Az ukrán központú stúdió a Twitteren egy fontos bejelentéssel élt. Saját szavaikkal élve a stúdió úgy határozott, hogy több időre van szükségük, hogy a Sherlock Holmes: Chapter One PlayStation 4-es és Xbox One-os verzióján dolgozhasson. Ez nem jelenti azt, hogy később fog megjelenni a PlayStation 5, Xbox Series és PC változat. Az továbbra is menetrendszerűen valamikor az ősz folyamán fog megérkezni, ám a 2013-ban megjelent két verzió egy későbbi időpontban („nem sokkal később”) fog csak eljutni a boltok polcaira.

Mi az indoklás az előző generációs konzolokra tervezett portok elhalasztása mögött? A Frogwares szerint több idő kell nekik, illetve egy kisebb lélegzetvételnyi pihenőre is szükségük van, hogy ez a két kiadás megfelelő állapotban jelenjen meg (talán tanultak a CD Projekt RED esetéből, azaz a Cyberpunk 2077 botrányosan rossz rajtjából…). Legrosszabb esetben is csak néhány hétről van szó, de hamarosan pontos megjelenési dátumot is közölni fognak. Kihangsúlyozták, hogy szó sincs a törlésről, mert ezen a két porton épp most is dolgozik az ukrán csapat.

Végül hozzátették, hogy szeptember tizenhatodikán valamilyen bejelentést is meg fognak ejteni. Csütörtökre tehát tervez valamit a Frogwares, és szerintük az egyik leggyakrabban feltett kérdést fogják megválaszolni ezzel a bejelentéssel, arra kérve minket, hogy tartsuk a szemeinket a közösségi médiafelületeiken. (Ez nagy eséllyel egy újabb kérdezz-felelek videó közzétételét jelenti… és ha tippelnünk kellene, az a kérdés, hogy mi a helyzet John Watsonnal? Ugyanis a játékban Holmes partnere a rejtélyes Jon lesz, aki a Frogwares szerint „biztosan nem Watson”…)

A Sherlock Holmes: Chapter One tehát valamikor ősszel fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, illetve PC-re. A PlayStation 4-es és Xbox One-os verzió néhány héttel utánuk fog megjelenni (legrosszabb esetben tippünk szerint ez 2022 eleje lesz).

Forrás: PSU

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu