Menu

PlayStation 4 Update 9.00 – várjon egy kicsit!   

A PlayStation 4 nemrég kapta meg a legújabb frissítést, amely több szempontból is összekapcsolja a PS5-tel, de több felhasználónak is problémát okozott.

 

A PlayStation 4 legújabb, 9.00-as frissítésként megjelölt frissítése számos új funkcióval bővíti a PlayStation 5-höz való csatlakoztatást, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy PS5-trófeákat nézzenek meg a PS4-en. A játékosok törölhetik az üzenetcsoportokat is, ha ők a tulajdonosok, a PS4 távoli játék pedig mostantól a WiFi-kapcsolat igénybevétele helyett a mobiladatok használatával működik.

Elméletben mindez remekül hangzik, a valóságban pedig számos problémát tapasztaltak azok, akik frissítettek a PS4 legújabb firmware-ére.

Az elmúlt huszonnégy órában az r/PS4-en nyílt egy Reddit-fonal, amelyben több mint száz hozzászóló kommentálta a lassúságot, a DNS-szerverek figyelmeztetéseit, és néhány konzol is tönkrement a frissítés miatt.

A Sony részéről egyelőre nincs hivatalos közlemény, és úgy tűnik, nem minden konzolnál fordul elő, és nincs konkrét konzolverzió, amelyiknél ez előfordulhat.

Kiábrándító, hogy 2021-ben egy firmware-frissítés után ez megtörténhet, és hogy a Sony még mindig nem tudott bizonyos firmware-eket problémamentesen elindítani a felhasználók számára. Remélhetőleg a Sony hamarosan kiad egy hotfixet, amely kiküszöböli ezt a hibát, és a PS4-felhasználók számára nem jelent problémát a frissítés.

 

Forrás: Gamerant.com

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu