Menu

Visszatér a Driver, de nem úgy, ahogy sokan szeretnék!

MOZI HÍREK – A Ubisoft végre komolyabban is hozzányúl a Driver IP-hez, de ennek végeredménye nem éppen az lesz, amit a rajongók elvárnának a francia kiadótól.

 

A Ubisoft bejelentette, hogy ennek televíziós, filmes ágazata, a Ubisoft Film & Television egy élő szereplős show-t fog készíteni a nyílt világú autós játékaira építve. Ahogy az a Drivertől elvárható lesz, a főszerepben John Tanner lesz, aki korábban versenyzőként eléggé dörzsölt lett a kormány mögött, így nem véletlen, hogy titkosügynökként beépül egy bűnbandába, hogy azt végül belülről le tudja bontani.

Ez azért is egy meglepő lépés a Ubisofttól, mert 2011 szeptemberében jött ki az utolsó játék a sorozatban: a Driver: San Francisco-t a sorozat atyja, a Ubisoft Reflections készítette, és messze jobb volt, mint a Driv3r, amiről jobb, ha nem írunk többet itt, mert jönne egy 18-as karika. Azóta kijött még egy játék a franchise nevével. A Driver: Speedboat Paradise egyrészt mobilos, másrészt free-to-play, harmadrészt pedig a nevéből adódóan nem is autós, hanem motorcsónakos játék. (És a Driver: San Francisco után egy prototípusból végül a Watch Dogs jött létre…)

A Driver show kizárólag a Binge.com-on lesz elérhető. Ez egy olyan új streamelő platform, amit az idei E3-on jelentettek be, és itt „eredeti, prémium tartalmak” lesznek láthatóak. Ezeket pedig „a legnépszerűbb videojátékos világok és tartalomalkotók fogják inspirálni”. A platform valamikor 2022-ben fog elstartolni internetkapcsolatra képes eszközökön (így PC-n, konzolokon, mobilon, meg talán TV-n keresztül is elérhetjük majd).

A show nem rendelkezik megjelenési időszakkal. A Ubisoft Film & Television lesz a produceri cég; a felelős producer Jason Altman, Danielle Kreinik és Genevieve Jones lesznek a franciáktól, a Binge-től pedig Allan Ungar és Vincent Talenti lesz ebben a posztban. A stáb tagjairól még korai érdeklődnünk. A Ubisoft partneri megállapodást is kötött a Netflixszel, hogy a Tom Clancy’s The Division, a Beyond Good & Evil, illetve az Assassin’s Creed is valamilyen filmet vagy sorozatot kapjon a későbbiekben, és júniusban a Werewolves Within, a Ubisoft Film & Television első függetlenül megteremtett filmje már el is startolt.

De miért nem játékot csinálnak…?

Forrás: Gamesindustry

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu