Menu

Nesting Games: ex-Ubisoft fejlesztők és RPG-k, de nem az unott módszerrel!

A francia kiadó talán túlzottan erőltetett megközelítését nem fogják alkalmazni a Digital Bros. alatt a Nesting Games fejlesztői, akik a Ubisofttól csoportosan jöttek el.

 

A Digital Bros. neve nem biztos, hogy ismerős, úgyhogy itt kiemelnénk, hogy a cég a 505 Games tulajdonosa (és ők konzolos játékkiadásban azért jelen vannak: például a Controlt ők adták ki, de PC-n is azért jelen vannak, mert a Death Stranding portját „az ötszázötösök” publikálták). A cég társtulajdonosa a frissen létrehozott Nesting Gamesnek. A Quebec városban levő központtal bíró stúdió célja egyjátékos, AAA RPG-k fejlesztése… ami eddig hasonlóan hangzik a Ubisoft termékeihez, ám a Nesting nem akar nyílt világú modellt alkalmazni!

A Nesting Games alapítói között nagyon sokan vannak, akik korábban a Ubisoftnál az Assassin’s Creed: Syndicate-en, az Assassin’s Creed: Odyssey-n, az Assassin’s Creed: Valhallán, vagy az Immortals Fenyx Risingon dolgoztak. Ezek ugye mind nyílt világúak, és ebből az jön át nekünk, hogy a Nesting Games azért is jött létre, hogy ettől a modelltől minél messzebb jussanak a francia kiadó karmai alól kimenekült fejlesztők…

Jordane Thiboust, a Nesting kreatívvezetője azt nyilatkozta, hogy az immerzióra, a remek karakterekre, az erőteljes történetmesélésre és az ütős játékmenetre épülő RPG-k létrehozásához szeretnének visszatérni. Eltérnek ettől a masszív nyílt világú modelltől, ami tele van a „kipucolandó” ikonokkal. Ehelyett tartalomvezérelt, és a játékos idejét megtisztelő élményekhez térnének vissza. Mindegy, hogy fél órát, esetleg két órát játszunk a Nesting alkotásaival, Thiboust szerint mindig érdekes tartalmat és örömteli élményeket kapunk majd.

Abramo és Raffaele Galante, a Digital Bros. tulajdonosai hozzátették, hogy hálásak a társtulajdonosi pozíciónak, mert igazán tapasztalt, jó látásmóddal rendelkező fejlesztőkkel dolgozhatnak közösen. Szerintük Quebec városa (ki kell emelnünk, mert ugye Quebec a frankofón kanadai tartomány neve is!) a játékipar új központja lesz, ahol bízhatnak a Nesting Games képességében, hogy kiváló játékokat hozhassanak létre a teljes kreatív szabadsággal, ugyanis a Digital Bros. nem fog beleszólni az elképzeléseikbe.

A csapat jelenleg tizennyolc alkalmazottból áll. Egy profi 3D-s művészt, egy 3D-s animátort, egy mesterséges intelligencia-programozót, egy játéktervezőt, illetve egy karakterművészt is keresnek a weboldalukon. Sok sikert nekik.

Forrás: WCCFTech

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu