Call of Duty Vanguard PlayStation 5 vs Xbox Series X – itt az összehasonlító videó! [VIDEO]

A Call of Duty Vanguard magasabb átlagos felbontással fut Xbox Series X-en – derült ki egy új összehasonlításból, amely ma jelent meg az interneten.

 

Az új összehasonlítás, amelyet ElAnalistaDeBits osztott meg az interneten, megerősíti, hogy mind a PlayStation 5, mind az Xbox Series S verzió ugyanolyan dinamikus felbontástartományt, 2160p-1620p-t kínál, de az Xbox Series X verziónak magasabb az átlagos felbontása. Az összehasonlítás emellett megerősíti a szilárd teljesítményt minden rendszeren, és a tükröződések jobb felbontását PlayStation 5-ön.

– A Call of Duty Vanguard minden változata időbeli rekonstrukciót használ a vízszintes pixelekhez.
– A PS5 és a Series X változat dinamikatartománya megegyezik (2160p~1620p), de a Series X verziónak magasabb az átlagos felbontása. Az S sorozat dinamikatartománya 1440p-től körülbelül 900p felbontásig terjed.
– A béta tartalmaz néhány hibát a pop-in, bugos eszközök és hibák a textúrákban, különösen a Series X verzióban 120hz-en.
– Ugyanazok az árnyékok, textúrák, lombozat és részecskék mennyisége a 3 platformon. A Playstation 5 jobb felbontással rendelkezik a tükröződésekben.
– Kicsit kisebb rajztávolság a Series S-ben.
– A Series X-ben a mélységélesség egyes pontokon ki van kapcsolva.
– Minden verzió stabilan 60FPS-en fut zökkenőmentesen.
– A Call of Duty Vanguard az Xbox Series-en a könnyezés mellett egyes pillanatokban (különösen a Hotelben) gondot okoz a 120FPS megtartása. Ez valószínűleg változni fog a végleges verzióban.

A Call of Duty Vanguard világszerte november 5-én jelenik meg PC-re, PlayStation 5-re, PlayStation 4-re, Xbox Series X-re, Xbox Series S-re és Xbox One-ra.

Harcolni kell minden fronton: légipárbaj a Csendes-óceán felett, bombázás Franciaország felett, mesterlövészi pontossággal védd Sztálingrádot, és küzdd át madag az előrenyomuló erőkön Észak-Afrikában – ilyen küldetései lesznek a Call of Duty franchise legújabb részének, a Call of Duty Vanguardnak.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu