Menu

Call of Duty Vanguard PlayStation 5 vs Xbox Series X – itt az összehasonlító videó! [VIDEO]

A Call of Duty Vanguard magasabb átlagos felbontással fut Xbox Series X-en – derült ki egy új összehasonlításból, amely ma jelent meg az interneten.

 

Az új összehasonlítás, amelyet ElAnalistaDeBits osztott meg az interneten, megerősíti, hogy mind a PlayStation 5, mind az Xbox Series S verzió ugyanolyan dinamikus felbontástartományt, 2160p-1620p-t kínál, de az Xbox Series X verziónak magasabb az átlagos felbontása. Az összehasonlítás emellett megerősíti a szilárd teljesítményt minden rendszeren, és a tükröződések jobb felbontását PlayStation 5-ön.

– A Call of Duty Vanguard minden változata időbeli rekonstrukciót használ a vízszintes pixelekhez.
– A PS5 és a Series X változat dinamikatartománya megegyezik (2160p~1620p), de a Series X verziónak magasabb az átlagos felbontása. Az S sorozat dinamikatartománya 1440p-től körülbelül 900p felbontásig terjed.
– A béta tartalmaz néhány hibát a pop-in, bugos eszközök és hibák a textúrákban, különösen a Series X verzióban 120hz-en.
– Ugyanazok az árnyékok, textúrák, lombozat és részecskék mennyisége a 3 platformon. A Playstation 5 jobb felbontással rendelkezik a tükröződésekben.
– Kicsit kisebb rajztávolság a Series S-ben.
– A Series X-ben a mélységélesség egyes pontokon ki van kapcsolva.
– Minden verzió stabilan 60FPS-en fut zökkenőmentesen.
– A Call of Duty Vanguard az Xbox Series-en a könnyezés mellett egyes pillanatokban (különösen a Hotelben) gondot okoz a 120FPS megtartása. Ez valószínűleg változni fog a végleges verzióban.

A Call of Duty Vanguard világszerte november 5-én jelenik meg PC-re, PlayStation 5-re, PlayStation 4-re, Xbox Series X-re, Xbox Series S-re és Xbox One-ra.

Harcolni kell minden fronton: légipárbaj a Csendes-óceán felett, bombázás Franciaország felett, mesterlövészi pontossággal védd Sztálingrádot, és küzdd át madag az előrenyomuló erőkön Észak-Afrikában – ilyen küldetései lesznek a Call of Duty franchise legújabb részének, a Call of Duty Vanguardnak.

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu