Menu

Konzolos felújítást kap az első két BloodRayne

ReVamped alcímmel fog három konzolon is megjelenni a BloodRayne első és második része; a Ziggurat Interactive erősen nyúzza Rayne kisasszony IP-jét.

 

A Ziggurat Interactive bejelentette, hogy PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re is elhozza a 2000-es években eredetileg PC-re megjelent (és azon már felújított változatban is elérhető) játékokat, amik így BloodRayne: ReVamped, illetve BloodRayne 2: ReVamped néven konzolon is támadni fognak. PlayStation 4-re és Nintendo Switch-re lesz fizikai kiadás is, de ezeket a Limited Run Games fogja kiadni, és a nevükből adódóan értelemszerűen korlátozott példányszámban fog ez csak megtörténni.

A sajtóközleményben Michael Devine, a Ziggurat Interactive üzletfejlesztésért felelős senior alelnöke azt írta, hogy a BloodRayne első két részéből készített Terminal Cut felújítás fogadtatása kiemelkedő volt. A sorozat rajongói arra kérték őket, hogy a BloodRayne-t vigyék el más platformokra is, és a konzolos játékosoknak megadják azt a frissítést a ReVamped kiadásokkal, amit igényelnek.

A külső nézetes, horror-akció műfajú játékokban Rayne a főszereplő. Félig ember, félig vámpír femme fatale, aki igyekszik a nácik terveit asztalostól felborítani (majd megreggelizni a tervasztal mögött álló tisztekből), meg azért többet is megismerne a vámpírörökségéből. Ezt egy gyors tempójú akciózással, természetfeletti képességekkel, illetve a világot átölelő történettel kell elképzelni, így mind a két BloodRayne egy dinamikus, erőteljes élményt hoz magával.

A BloodRayne a rajongók mellett a kritikusok tetszését is elnyerte, és a Ziggurat Interactive szerint egy cross-média fenoména lett, mert a játékok mellett képregények és filmek formájában is feltűnt (igaz, a filmesítés mögött Uwe Boll keresendő). A BloodRayne: Revamped és a BloodRayne 2: ReVamped akár 4K felbontáson (3840×2160) is futhat, a jelenetek fel lettek skálázva, az engine szintjén belenyúltak a megvilágításba, és annak adataiba; a textúrák eredeti, nem tömörített formátumát is támogatja az engine a fejlesztéseknek köszönhetően. A tükröződések, a víz, a köd és az árnyékok effektjei is javultak.

A BloodRayne: ReVamped és a BloodRayne 2: ReVamped valamikor ősszel fog digitálisan megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre.

Forrás: Gematsu

 

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu