Destroy All Humans 2 – Reprobed bejelentve!

A THQ Showcase most jelentett be egy maréknyi új játékot, és az egyikük kapott egy CGI trailert és egy gameplay trailert is – kedvenc űrlényünk újra akcióban van a Destroy All Humans 2 – Reprobed című játékban.

 

A Destroy All Humans az alapoktól kezdve az Unreal Engine 4-ben készült újra, és 2020-ban jelenik meg. Nem csak egy egyszerű textúra upres volt. A mozgóképeket újra elkészítették, grafikát, modelleket és további részleteket adtak a tájhoz, valamint egy vágott küldetést is újra beillesztettek a főjátékba „Lost Mission of Area 42” címmel.

A remake megjelenése óta több mint egy év telt el, és ma a THQ Showcase-en bejelentették, hogy a második játék is teljes körű remake-et kap. Az eredeti folytatása az 1960-as években játszódik, és nem csak az USA-ra koncentrál, hanem Oroszországban, az Egyesült Királyságban és Japánban is.

A remake-be új fegyverek is érkeznek, mint például a Meteor Shower, a testrablás és a tömeghipnózis. Ráadásul a játékban lesz kétjátékos helyi és online kooperatív mód is, így mostantól a barátoddal együtt szondázhatod a civileket szerte a világon! A történet tíz évvel az első játék után veszi majd fel a fonalat, és Crypto világuralmi tervét nem más fenyegeti, mint a KGB.

Megjelenési dátumot még nem közöltek, de a játék PC-re, Xbox Series X/S és PlayStationre 5-re is elérhető lesz. Az első remake tesztjéről pedig itt olvashattok

Nézd meg a bejelentő trailert és a gameplay trailert alább.

 

 

 

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Bence is a Senior Staff Writer for our site. He is an avid gamer, that enjoys all genres, from Indie to AAA games. He mostly plays on the PS4 or on the laptop (since some indies get a preview build there faster). Loves obscure Japanese games that no one else dares to review on this site.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu