Menu

Destroy All Humans 2 – Reprobed bejelentve!

A THQ Showcase most jelentett be egy maréknyi új játékot, és az egyikük kapott egy CGI trailert és egy gameplay trailert is – kedvenc űrlényünk újra akcióban van a Destroy All Humans 2 – Reprobed című játékban.

 

A Destroy All Humans az alapoktól kezdve az Unreal Engine 4-ben készült újra, és 2020-ban jelenik meg. Nem csak egy egyszerű textúra upres volt. A mozgóképeket újra elkészítették, grafikát, modelleket és további részleteket adtak a tájhoz, valamint egy vágott küldetést is újra beillesztettek a főjátékba “Lost Mission of Area 42” címmel.

A remake megjelenése óta több mint egy év telt el, és ma a THQ Showcase-en bejelentették, hogy a második játék is teljes körű remake-et kap. Az eredeti folytatása az 1960-as években játszódik, és nem csak az USA-ra koncentrál, hanem Oroszországban, az Egyesült Királyságban és Japánban is.

A remake-be új fegyverek is érkeznek, mint például a Meteor Shower, a testrablás és a tömeghipnózis. Ráadásul a játékban lesz kétjátékos helyi és online kooperatív mód is, így mostantól a barátoddal együtt szondázhatod a civileket szerte a világon! A történet tíz évvel az első játék után veszi majd fel a fonalat, és Crypto világuralmi tervét nem más fenyegeti, mint a KGB.

Megjelenési dátumot még nem közöltek, de a játék PC-re, Xbox Series X/S és PlayStationre 5-re is elérhető lesz. Az első remake tesztjéről pedig itt olvashattok

Nézd meg a bejelentő trailert és a gameplay trailert alább.

 

 

 

Forrás: Gematsu

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu