Menu

Outcast 2: A New Beginning: hosszú idő után itt a folytatás [VIDEO]

A THQ Nordic tegnap este több bejelentést is megtett, és ezek közé tartozik az Outcast második része is: Cutter Slade visszatér.

 

Cutter Slade ismét a megszállókat fogja szétkaszabolni Adelpha világában, de az első rész óta eltelt már két évtized, és a történet is ennyivel utána fog játszódni. A bolygót a megszállás veszélye fenyegeti, a környörtelen gigacégek kihasználják a planéta erőforrásait, rabigába űzik az embereket (akik közül sokan fel is dobják a pacskert), és ezek miatt Cutter küldetése papíron egyszerűnek is hangzik: egy ellenállást kell szerveznie, hogy megmentse az embereket és kirúgja a bolygóról a megszállókat. (Red Faction?)

És a pikantéria: az első rész mögött álló csapat, a elga Appeal Studios dolgozik a második részen, ami egy nyílt világú akció-kaland lesz gyors tempójú külső nézetes harcokkal, egy nem lineáris sci-fi történettel, és a játékos cselekedetei alapján dinamikus történethaladással is felfegyverkezik „az új kezdet” (ez ugyanis a játék alcíme magyarul).

A THQ Nordic sajtóközleménye mellett a Steamen is már találhatunk több részletet. A Yodok feltámasztották Cutter Slade-et, aki arra döbben rá, hogy a Talanokból rabszolgák lettek, a világ természetes erőforrásait elszívták, és főszereplőnk múltja egymásba fonódik a megszálló robotokéval. Persze Cutter ugyanolyan stílusú, mint anno a kilencvenes évek végén, de azóta megváltozott a világ körülötte, emiatt valahogy ő is lépést fog tartani a változásokkal…

A jetpackkel a levegőben akrobatikus mozdulatokat is csinálhatunk a gyors utazás mellett; több tucatnyi modullal létrehozhatjuk a saját fegyverünket, amit aztán a veszélyes vadvilág ellen is bevethetünk. Vannak rejtett templomok is, amiket eldugtak a bolygón, és eközben a Talan-kultúrát is megismerhetjük, mert a sztorit a saját tempónkban guríthatjuk előre, cserébe pedig a tőlük származó ősi erőt is használhatjuk. Így a természet erejével kifektethetjük az ellenfeleinket a kézzel alkotott világban, miközben Lennie Moore, az eredeti Outcast zeneszerzőjének munkásságát hallhatjuk.

Az Outcast 2: A New Beginning egy jelenleg nem ismert időpontban jön PlayStation 5-re, Xbox Seriesre és PC-re.

Forrás: Gematsu

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu