Menu

SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake: spongyát rá [VIDEO]

SpongeBob Kockanadrág is új játékot kap, igaz, itt már volt erre utaló jel, ugyanis a 2003-as Battle For Bikini Bottom remakeje után csak idő kérdése volt egy új rész…

 

…amit ráadásul pont ugyanaz a stúdió, a Purple Lamp Studios fejleszt, igaz, itt nem nagyon szálltak el a platformokkal, ugyanis jelenleg nincs bejelentve, hogy PlayStation 5-re vagy Xbox Seriesre készülne a játék, amiben a kozmosz végtelenségében minden lehetséges lesz (például egy olyan valóság, ahol a majonéz nem egy hangszer). Kassandra, egy rejtélyes jövőbe látó kívánságokat biztosít Spongyabobnak és Patriknak, akik akaratukon kívül furcsa kívánságvilágba nyíló portálokat hozta össze. Csak aztán a barátaik ezekben elvesznek, így hét eltérő világ, és több mint harminc kozmikus skin vár ránk az új Spongyabob-kalandban.

A SpongeBob Steam-oldal szerint pedig a kívánságok miatt az univerzumot összetartó anyag is kb. szétesik, mert olyan kívánságvilágok nyíltak meg, amiben Tibi bácsi helyett lovagokat, cowboyokat, kalózokat, és ősi csigákat láthatunk, de a megfelelő kosztümmel mindent képes lesz kezelni a Nickelodeon pénztermelő spongyája, aki Patrikkal közösen kapott egy fiolányi sellőkönnyet a jósnőtől, és a legendák szerint a tiszta szívűeknek ezek képesek kívánságokat megvalósítani.

Erre a két barát begőzöl, és minden kérésük az univerzumot térben és időben is meggörbíti, és a kozmikus zselé SpongeBob Bikinifenéken csak több bajt okoz és Kassandrának is van egy, nem éppen kedvező terve, így a klisé is megvan (a történet legelején felbukkan jóként a főgonosz). Az új platformkodáshoz új képességek is járulnak, így a karaterúgás vagy a felütés is a manővertárunkban lesz. A hét világ között lesz vadnyugati vagy halloween témájú, és minden karakter a rajzfilmsorozatból ismerős hangon fog megszólalni (ha angolul nézzük…). A játék soundtrackjét pedig 101, a sorozatból ismerős dallam fogja alkotni.

A SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake ismeretlen időpontban fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra, PC-re, illetve Nintendo Switch-re.

Forrás: Gematsu

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu