SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake: spongyát rá [VIDEO]

SpongeBob Kockanadrág is új játékot kap, igaz, itt már volt erre utaló jel, ugyanis a 2003-as Battle For Bikini Bottom remakeje után csak idő kérdése volt egy új rész…

 

…amit ráadásul pont ugyanaz a stúdió, a Purple Lamp Studios fejleszt, igaz, itt nem nagyon szálltak el a platformokkal, ugyanis jelenleg nincs bejelentve, hogy PlayStation 5-re vagy Xbox Seriesre készülne a játék, amiben a kozmosz végtelenségében minden lehetséges lesz (például egy olyan valóság, ahol a majonéz nem egy hangszer). Kassandra, egy rejtélyes jövőbe látó kívánságokat biztosít Spongyabobnak és Patriknak, akik akaratukon kívül furcsa kívánságvilágba nyíló portálokat hozta össze. Csak aztán a barátaik ezekben elvesznek, így hét eltérő világ, és több mint harminc kozmikus skin vár ránk az új Spongyabob-kalandban.

A SpongeBob Steam-oldal szerint pedig a kívánságok miatt az univerzumot összetartó anyag is kb. szétesik, mert olyan kívánságvilágok nyíltak meg, amiben Tibi bácsi helyett lovagokat, cowboyokat, kalózokat, és ősi csigákat láthatunk, de a megfelelő kosztümmel mindent képes lesz kezelni a Nickelodeon pénztermelő spongyája, aki Patrikkal közösen kapott egy fiolányi sellőkönnyet a jósnőtől, és a legendák szerint a tiszta szívűeknek ezek képesek kívánságokat megvalósítani.

Erre a két barát begőzöl, és minden kérésük az univerzumot térben és időben is meggörbíti, és a kozmikus zselé SpongeBob Bikinifenéken csak több bajt okoz és Kassandrának is van egy, nem éppen kedvező terve, így a klisé is megvan (a történet legelején felbukkan jóként a főgonosz). Az új platformkodáshoz új képességek is járulnak, így a karaterúgás vagy a felütés is a manővertárunkban lesz. A hét világ között lesz vadnyugati vagy halloween témájú, és minden karakter a rajzfilmsorozatból ismerős hangon fog megszólalni (ha angolul nézzük…). A játék soundtrackjét pedig 101, a sorozatból ismerős dallam fogja alkotni.

A SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake ismeretlen időpontban fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra, PC-re, illetve Nintendo Switch-re.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu