Dying Light 2: Stay Human: kopni és törni fognak fegyvereink [VIDEO]

A Techland Dying Light 2: Stay Human játékában többször is bekövetkezhet, hogy a lehető legrosszabb időpontban adja meg magát a kezünkben levő védelmi eszköz, amit aztán dobhatunk is el, mert már használhatatlan lesz.

 

A Techland újabb Dying 2 Know videót tett közzé a régóta várt játékából, és ebben most a fegyverekről esett szó. Majdnem kétszáz lesz belőlük, így talán nem klisé azt mondani, hogy tényleg mindenki megtalálhatja a neki és játékstílusának megfelelő opciót. A videóban Szymon Strauss, a játék producere kifejtett némi háttérrészletet is.

A Dying Light 2: Stay Human az első rész után játszódik, és azóta a jó fegyverek tönkrementek. A világgal együtt így maguk az eszközök is módosultak. Az első részben még egyszerűen találhattunk pengéket vagy csavarkulcsokat, amik tipikusak a posztapokaliptikus világban… de ezek is elkoptak húsz év alatt (ennyi idő telt el a két rész között), és bár még lehet ilyesmit találni, már eléggé drága lett, vagy ritkán találjuk meg őket odakinn. Ezért az emberek a maradékokból, alkatrészekből és más anyagokból improvizáltak ilyen… középkori fegyvereket.

Bár jónak nézhetnek ki első blikkre, nem jelenti azt, hogy mondjuk 49-szer a falhoz csaphatjuk őket, mert semmi bajuk nem lesz. A fegyver osztályától függően elég gyorsan tönkre is mehetnek. Egy csúcsminőségű balta (ami ritkaság lesz) sokkal kitartóbb lesz, mint valami hirtelen összerakott. Az utóbbi néhány csata után már nem nagyon lesz használható. Ezért pedig esély van arra, hogy egy harcban fegyvertelenek leszünk, és ezért fel kell készülni minden eshetőségre. Ezért Strauss azt javasolja, hogy legalább egy módosított fegyverünk legyen a különleges ellenfelekre, miközben a hagyományosakat és az eszközökből létrehozottakat használjuk a normálisakhoz.

A Dying Light 2: Stay Human (ahogy anno elég ügyesen meg is jósoltuk) nem fog idén megjelenni, mert ez is el lett halasztva: 2022. február 4-én jön PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu