Kena: Bridge of Spirits – Megjelenés Előzetes

A Kena: Bridge of Spirits hamarosan, 2021. szeptember 21-én jelenik meg, a fejlesztők pedig most kiadták a játék launch trailerét.

 

A trailerben a CGI és a Gameplay akció keveréke látható; bár annyira szép, hogy nehéz megkülönböztetni a kettőt. A trailer egy kicsit bemutatja a történetet: Kena az apja nyomdokaiba lép, és Spirit Guide lesz, miközben megpróbálja megtisztítani a földet egy furcsa átoktól, ami romba döntötte a földet és annak lakóit.

Kena erőfeszítéseit a Rot Sprites nevű apró lények segítik, akik a Pikmin stílusú lényekre hasonlítanak. A Rot le tudja fegyverezni az ellenfeleket, új képességeket szabadíthat fel, titkokat fedezhet fel, és helyreállíthatja a föld szépségét, miközben Kena teljesíti Lélek Vezető feladatait. Kena egy botot is birtokol, amelyet közelharci támadásokra használhat, de íjjá is válhat, hogy távolsági támadásokat intézzen.

A játék számos, csak PS5-re készülő funkcióval is érkezik majd, mint például a fotó mód, és a játékkalauz, íme, mit mondtak a fejlesztők a fotó módról:

Nagyon izgatottak vagyunk, hogy megoszthatjuk a ‘Cheese!’ funkciót a Photo Mode-ban” – magyarázta Hunter Schmidt, az Ember Lab animációs igazgatója a sajtóközleményben. „Amikor a játékosok beállítják a tökéletes fotószöget, lehetőségük lesz arra, hogy a képen szereplő karakterek azt mondják: ‘CHEESE!’, és pózba vágják magukat. Sok karakter többféle pózban is pózolhat, így számos szórakoztató képet készíthetünk egyazon helyszínen. Nagyon izgatottan várom, hogy a játékosok milyen fotókat fognak készíteni!”.

A Kena: Bridge of Spirits PS5-ös verziója kihasználja majd az adott konzol játékvezetői funkcióját, és több mint kétszáz Game Help videó áll majd rendelkezésre. A játékban a Fidelity Mode natív 4K felbontású, 30 képkocka/másodperc sebességgel futó, vagy a Performance Mode, amely a 60 FPS-t célozza meg, és felskálázott 4K felbontással rendelkezik.

A Kena: Bridge of Spirits PlayStation 5-re, PC-re pedig kizárólag az Epic Games Store-ban jelenik meg. A trailert alább nézheted meg:

 

Source: Gamespot

Spread the love
Avatar photo
Bence is a Senior Staff Writer for our site. He is an avid gamer, that enjoys all genres, from Indie to AAA games. He mostly plays on the PS4 or on the laptop (since some indies get a preview build there faster). Loves obscure Japanese games that no one else dares to review on this site.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu