Menu

Kena: Bridge of Spirits – Megjelenés Előzetes

A Kena: Bridge of Spirits hamarosan, 2021. szeptember 21-én jelenik meg, a fejlesztők pedig most kiadták a játék launch trailerét.

 

A trailerben a CGI és a Gameplay akció keveréke látható; bár annyira szép, hogy nehéz megkülönböztetni a kettőt. A trailer egy kicsit bemutatja a történetet: Kena az apja nyomdokaiba lép, és Spirit Guide lesz, miközben megpróbálja megtisztítani a földet egy furcsa átoktól, ami romba döntötte a földet és annak lakóit.

Kena erőfeszítéseit a Rot Sprites nevű apró lények segítik, akik a Pikmin stílusú lényekre hasonlítanak. A Rot le tudja fegyverezni az ellenfeleket, új képességeket szabadíthat fel, titkokat fedezhet fel, és helyreállíthatja a föld szépségét, miközben Kena teljesíti Lélek Vezető feladatait. Kena egy botot is birtokol, amelyet közelharci támadásokra használhat, de íjjá is válhat, hogy távolsági támadásokat intézzen.

A játék számos, csak PS5-re készülő funkcióval is érkezik majd, mint például a fotó mód, és a játékkalauz, íme, mit mondtak a fejlesztők a fotó módról:

Nagyon izgatottak vagyunk, hogy megoszthatjuk a ‘Cheese!’ funkciót a Photo Mode-ban” – magyarázta Hunter Schmidt, az Ember Lab animációs igazgatója a sajtóközleményben. “Amikor a játékosok beállítják a tökéletes fotószöget, lehetőségük lesz arra, hogy a képen szereplő karakterek azt mondják: ‘CHEESE!’, és pózba vágják magukat. Sok karakter többféle pózban is pózolhat, így számos szórakoztató képet készíthetünk egyazon helyszínen. Nagyon izgatottan várom, hogy a játékosok milyen fotókat fognak készíteni!”.

A Kena: Bridge of Spirits PS5-ös verziója kihasználja majd az adott konzol játékvezetői funkcióját, és több mint kétszáz Game Help videó áll majd rendelkezésre. A játékban a Fidelity Mode natív 4K felbontású, 30 képkocka/másodperc sebességgel futó, vagy a Performance Mode, amely a 60 FPS-t célozza meg, és felskálázott 4K felbontással rendelkezik.

A Kena: Bridge of Spirits PlayStation 5-re, PC-re pedig kizárólag az Epic Games Store-ban jelenik meg. A trailert alább nézheted meg:

 

Source: Gamespot

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu