The Last of Us alkotója is részt vesz a tévésorozatban

MOZI HÍR – Neil Druckmann a The Last of Us első évadának néhány epizódjához átveszi a rendezői széket.

 

The Last of Us tévésorozat szépen halad, megvan a két főszereplője, az első epizód már elkészült (erről itt olvashattok), sőt, már forgatási fotókat is mutattak, és úgy tűnik, valóban hiteles lesz a videojáték felé.

Most vadonatúj hírt kaptunk, ami tovább fokozza ezt a hitelességet, ugyanis a The Last of Us egyik alkotója lesz az egyik rendező az ötösből az első évadban.

A Directors Guild of Canada weboldalán frissen frissített produkciós lista a Naughty Dog társelnökét az első évad öt rendezőjének egyikeként sorolja fel. Azt azonban mégsem írja, hogy hány epizódot rendezhet majd.

A The Last of Us tévésorozat a PlayStation Productions egyik nagy és első olyan adaptációja, amely a PlayStation IP-ket filmre és tévére adaptálja. Az Uncharted is úton van, de az úgy tűnik, hogy kicsit eltér a forrásanyagtól. Ezzel szemben itt úgy tűnik, hogy inkább az eredeti játék történetét követik, mintsem egy teljesen új forgatókönyvet készítenének.

Az első évad forgatása 2022 júniusában fejeződik be, és várhatóan az első játék, a The Last of Us eseményeit fogja feldolgozni.

Remélhetőleg hamarosan újabb, izgalmasabb díszletfotókkal vagy akár egy trailerrel is jelentkezhetünk.

Forrás: VGC

Spread the love
Avatar photo
Bence is a Senior Staff Writer for our site. He is an avid gamer, that enjoys all genres, from Indie to AAA games. He mostly plays on the PS4 or on the laptop (since some indies get a preview build there faster). Loves obscure Japanese games that no one else dares to review on this site.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu