Menu

A Far Cry 6-ban szereplő Giancarlo Esposito rajongói leveleket olvas, és “tippeket és trükköket” ad

A Far Cry 6 hamarosan, októberben jelenik meg, a Ubisoft pedig úgy döntött, hogy a játék marketingjének részeként megszerezte Giancarlo Espositót, és készít vele néhány vicces videót.

 

A játékkal kapcsolatban már rengeteg gameplay-t mutattak, de a kiadó úgy döntött, hogy egy kicsit másfajta marketinget fog csinálni. Giancarlo Esposito, aki Yara “El Presidente” Anton Castillót alakítja, rajongói levelekre válaszol, gerillafegyvereket boncolgat és játékmeneti tippeket ad a játékosoknak.

Bár úgy tűnik, hogy ezek a játékmeneti tippek leginkább a rezsimjének kedveznek, és a nyelvükön szólnak. Olyan dolgokat állít, mint például, hogy a bérgyilkosok egyszerűen elfutnak, miután elfáradtak, vagy hogy egy tankba beszállva egyszerűen felrobban és megöli Danit. Végül, de nem utolsósorban, hogy azt állítja, hogy a Resolver Packs csak fröccspisztolyok, és nem működnek, vicces.

Egy másik videóban felolvasása rajongói levelet, végre véget vet a pletyka, hogy Diego csak Vaas a Fary Cry 3 és is szétszedi egy lángszóró, mint rakja vissza, miközben kritizálják minden más rész, hogy olcsó és alig használható.

Mindhárom videó megtekinthető itt lentebb:

A Far Cry 6 október 7-én jelenik meg Xbox Series X/S, Xbox One, PS4, PS5, PC és Google Stadia konzolokra.

 

 

Forrás: Gamingbolt

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu