A Far Cry 6-ban szereplő Giancarlo Esposito rajongói leveleket olvas, és „tippeket és trükköket” ad

A Far Cry 6 hamarosan, októberben jelenik meg, a Ubisoft pedig úgy döntött, hogy a játék marketingjének részeként megszerezte Giancarlo Espositót, és készít vele néhány vicces videót.

 

A játékkal kapcsolatban már rengeteg gameplay-t mutattak, de a kiadó úgy döntött, hogy egy kicsit másfajta marketinget fog csinálni. Giancarlo Esposito, aki Yara „El Presidente” Anton Castillót alakítja, rajongói levelekre válaszol, gerillafegyvereket boncolgat és játékmeneti tippeket ad a játékosoknak.

Bár úgy tűnik, hogy ezek a játékmeneti tippek leginkább a rezsimjének kedveznek, és a nyelvükön szólnak. Olyan dolgokat állít, mint például, hogy a bérgyilkosok egyszerűen elfutnak, miután elfáradtak, vagy hogy egy tankba beszállva egyszerűen felrobban és megöli Danit. Végül, de nem utolsósorban, hogy azt állítja, hogy a Resolver Packs csak fröccspisztolyok, és nem működnek, vicces.

Egy másik videóban felolvasása rajongói levelet, végre véget vet a pletyka, hogy Diego csak Vaas a Fary Cry 3 és is szétszedi egy lángszóró, mint rakja vissza, miközben kritizálják minden más rész, hogy olcsó és alig használható.

Mindhárom videó megtekinthető itt lentebb:

A Far Cry 6 október 7-én jelenik meg Xbox Series X/S, Xbox One, PS4, PS5, PC és Google Stadia konzolokra.

 

 

Forrás: Gamingbolt

Spread the love
Avatar photo
Bence is a Senior Staff Writer for our site. He is an avid gamer, that enjoys all genres, from Indie to AAA games. He mostly plays on the PS4 or on the laptop (since some indies get a preview build there faster). Loves obscure Japanese games that no one else dares to review on this site.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu