Menu

Diablo II: Resurrected: örülni fogunk a teljesítménynek; a Switch verzió is jó

Rob Gallerani (az elsődleges tervező) és Kevin Todisco (a vezető grafikus mérnök) szerint nem lesz panasz sehol sem a Diablo II felújított kiadásának teljesítményére.

 

Gallerani a VentureBeatnek adott interjújában azt mondta, hogy még a Nintendo Switch-en is jó teljesítményt mutat fel a játék, és ő főleg hordozható módban szeret játszani. Az összes konzol esetében az élmény volt a cél, nem pedig az, hogy úgy hasson mondjuk a PlayStation 4-es verzió, hogy egy egyszerű PC-ről átportolt élmény legyen.

Azt akarták, hogy minden konzolon az annak megfelelő verzió szülessen. A Nintendo Switch-en sok dolgot meggondoltak, főleg a hordozható módban történő játék miatt. Minden sokkal kisebb lett. Mekkora a betűtípus? Hogyan vannak a dolgok elhelyezve a képernyőn? Ilyesmikre koncentráltak, hogy a platform erősségeire törekedve maradjon jó és stabil az élmény. (A felbontás is kisebb lesz, de ez magától értetődő…)

Todisco szerint ugyanez a 3D-s látványvilágra is vonatkozik. A kisebb kijelzőre szabták az élményt, de a kijelzőt ugye nagyobbra is válthatjuk, ha dokkoljuk a Switch-et. Minden platformnál a legjobb, egyedi élmény kivitelezését tűzték ki célul, és szerinte a Nintendo Switch verzió nagyon jó lesz, és nem csak azért, mert húsz év után először hordozható élményként is át lehet élni a Diablo II-t.

A natív PlayStation 5 és Xbox Series verziókról azt mondta, hogy ezeknél a szép grafika volt az elsődleges. Itt pedig az volt a cél, hogy a lehető legszebben nézzenek ki, mert ezzel azokat a platformokat képviselhetik. Úgy látja, hogy igazán örülni fogunk a Diablo II: Resurrected next-gen verzióinak, mert a legjobb vizuális élményt ezek fogják nyújtani. (Kivéve, ha elég erős PC-nk van, mert azért ott lehet még csavarni a részleteken…)

Gallerani az Axiosnak pedig az Activision Blizzard ellen indult perekről is beszélt. Számára aggasztó volt ezeket hallani, és ő támogatni akarta a kollégáit. Úgy véli, hogy aki meg szeretné ennek ellenére venni a Diablo II: Resurrectedet, tegyen úgy, ami szerinte a jó lépés lenne. Ebből a kiadásból kivették az éjjeli klubból épp kilépett női amazonharcosokat: áttervezték őket a megfelelő kinézetre. A csapat eltöprengett saját magával kapcsolatban a per nyilvánosságra hozása óta, és sok pozitív dolgot hallottak, de úgy látja, hogy nincs mentség: folyton fel kell tenni a kérdéseket.

A Diablo II: Resurrected szeptember 23-án jön PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, illetve Nintendo Switch-re.

Forrás: WCCFTech, PSL

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu