Forza Horizon 5: új videó a többjátékos módokról, jön a battle royale is

A Playground Games legújabb livestreamje a Forza Horizon őrültebb multiplayereibe enged bepillantást. Karnyújtásnyira vagyunk a premiertől.

 

Egyre közelebb és közelebb kerül a Forza Horizon 5, a Playground Games nyílt világú autósaga új részének premierje, amely ezúttal Mexikóba és annak tájaira kalauzol el minket. Miután a múltban már bemutatták az új Forza kampányát és autólistáját, a brit stúdió legutóbbi élő közvetítésében a Forza Horizon 5 többjátékos módjaiba is bepillantást nyerhettünk. És igen, ez magában foglalja a sorozat előző játékában bevezetett battle royale módot is.

Az első a Horizon Open névre keresztelt élmény. Ez a Forza Horizon 5 alapvető többjátékos játékmenete, amely négy különböző kategóriára oszlik majd: Open Racing, Open Drifting, Playground Games és The Eliminator. Ez utóbbi ismerős lesz a Forza Horizon 4 játékosoknak, hiszen ez a battle royale mód, ahol a pálya egyre kisebbé válik, ahogy fogy az idő.

 

 

Aztán ott van a Horizon Tour, amely módok, események és kalandok váltakozását kínálja, amelyeket más játékosokkal együtt élvezhetsz, beleértve az akár 6 fős kooperatív versenyeket az AI pilóták ellen, valamint a konvojokat, amelyekkel a térképen versenyről versenyre utazhatsz. Ehhez a két élményhez csatlakozik a Horizon Arcade, amely számos minijátékkal invitál arra, hogy útközben is bekapcsolódj, legyen szó piñaták összetöréséről az autóddal, a levegőben lebegő célpontok eltalálásáról és még sok másról.

Végezetül egy érdekesség: a Forza Horizon 5 egy „Gift Drops” nevű közösségi funkcióval bővül, amely lehetővé teszi, hogy teljesen önzetlenül ajándékozz vagy fogadj el autókat más, számodra ismeretlen felhasználóktól. A Forza Horizon 5 november 9-én debütál Xbox X Series X|S, Xbox One és PC platformokon.

Forrás: Tech Radar

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu