Menu

Késni fog a Wanderer, de lemezes kiadás jön belőle PlayStation VR-ra [VIDEO]

Az Oddboy és az M-Theory nem siette el a Wanderer halasztás bejelentését…

 

Nem véletlenül írjuk ezt. A Wanderert ugyanis eddig az idei harmadik negyedévben szerették volna kiadni. Az pedig szeptember 30-ával befejeződik, úgyhogy majdhogynem az utolsó pillanatban közölte, hogy inkább az utolsó negyedévben, tehát továbbra is valamikor 2021 folyamán számítsunk a VR-os, időutazós játékra, de cserébe a Perp Games jóvoltából a PlayStation VR-os kiadásból lemezes változatot is ki fognak hozni.

A stúdió a sajtóközleményben azt írta, hogy az előző tizenkét hónap trükkös volt nekik, ugyanis a koronavírus-világjárvány és annak hatásai körül történő navigáció miatt a menetrendjüktől egy kicsit lemaradtak, ugyanis eközben a cél továbbra is egy egészséges és termelékeny munkakörnyezet fenntartása maradt, hogy egy egyedi, a virtuális valóságra szabott játékot hozhassanak el számunkra.

A PlayStation VR-os bolti verzióban a hivatalos művészeti könyvből egy exkluzív digitális változatot is találhatunk. Emiatt is mondja Samu Ramlu, a Wanderer felelős producere, hogy remekül indították a partneri kapcsolatukat a Perppel. Kiterjesztik a közönségüket, és a rajongóknak jó vétel lehet a játék lemezes példánya, ugyanis nem kizárt, hogy a PlayStation VR-on ez lesz talán az utolsó első generációs bolti verziójú kiadás (ugyanis ne feledjük, hogy már készül a PlayStation VR 2, vagy akármi is lesz annak a neve). Ramlu szerint remek volt a Perp Gamesszel való munka, és ő is alig várja, hogy a kezébe jusson egy példány a lemezes verzióból.

Rob Edwards, a Perp Games ügyvezető igazgatója hozzátette, hogy számukra privilégium volt a talán legszebb látvánnyal rendelkező PlayStation VR-os játékkal játszaniuk. Szerinte a Wanderer egy kidolgozott, jól átgondolt puzzle-kaland játék, és örül, hogy az ő cége lesz a felelős a lemezes kiadásért. Szerinte mindenkinek ajánlott a játék, ha a Woodstock-fesztiválon, a Holdlandoláskor, vagy a XX. század elején Nikola Tesla mellett szeretne „helyben” lenni.

A lenti videóban a Samuel névre hallgató óra a főszereplő. Ő Asher Neumann, a főszereplő társa lesz, és alapvető szereppel rendelkezik a játék történetében, illetve a puzzle-k megoldásában. Úgyhogy a PlayStation VR-ra, Oculusra és Steam VR-ra készülő Wandererben megkerülhetetlen szereppel fog bírni az okosóra.

Forrás: Gematsu

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu